fbpx

Mesečni ljubavni horoskop za novembar, 2014. godine

Ovan
Na samom početku meseca bićete pomalo nostalgični, posebno oko 02. novembra kada škorpija u Suncu i ribe u Mesecu naprave trigon. Biće vam posebno privlačno da stupite u kontakt sa bivšim/bivšom. Odbijanje je uvek opcija, ali razmislite da li su izgledi baš toliko loši. Kada se divna Venera upari sa disciplinovanim Saturnom 12. novembra, imaćete poseban nagon da malo razmislite šta je to što vam je bitno u ljubavnom životu. Nema više igranja naokolo, vreme je da se uozbiljite. Ukoliko ste u vezi, na samom početku meseca osetićete poriv za gledanjem starih fotografija. Osetićete se pomalo melanholično oko 12. novembra, ali bez obzira šta vi mislili, jedino vi kontrolišete svoju sudbinu. Vi ste krojač. Pred kraj meseca možda vas obuzme poriv za avanturom. Razmislite dobro.

Bik
Pun mesec u vašem odlučnom znaku biće znak pozitivnog početka meseca. Razmislite šta je to što nije valjalo u prethodnim vezama i postarajte se da ono što je do vas promenite. Sredinom meseca razmislite da li je onaj ko vam se sviđa baš takav kakvim se predstavlja. Pred kraj meseca, 25. novembra intenzivno sklapanja Saturna i škorpije pružiće vam šansu za ljubav. Nemojte je prokockati. Ukoliko ste u vezi, početak meseca je vaša šansa da pokažete partneru koliko vam je stalo. Uspavani Neptun završava svoje petomesečno retrogradno kretanje 15. novembra što može dovesti do konflikta između stvarnosti i mašte. Pred kraj meseca potražite pomoć partnera oko nekog teškog posla koji će pasti na vaša pleća.

Blizanci
Pun mesec u upornom biku imaće vrlo ozbiljan ton 06. novembra i odložiti vam neko romantično dešavanje. Budite optimista, jer ono kroz šta sada prolazite imaće odličan odjek u budućnosti. Vaša strpljivost će se isplatiti. Od 11. novembra počinje dosta miran period, kada ćete moći malo razmisliti o svojim ranijim vezama. Merkur ulazi u strelca 27. novembra i omogućava vam komunikaciju na mnogo višem nivou. Flertujte bez granica. Ukoliko ste u vezi, pred vama je poprilično miran i staložen mesec. Iskoristite ga da uživate sa svojim partnerom. Pred kraj meseca, 27. novembra kada Merkur uđe u strelca, budite oprezni da ne kažete nešto što ne mislite. Možda vaša namera nije loša, ali rezultat može boleti.

Rak
Sunce u posvećenoj škorpiji upariće se sa kombinacijom bik/Mesec 06. novembra, rezultirajući jaku čežnju. Samo se postarajte da tražite onog pravog/pravu. Venera izlazi iz odgovornog Saturna 16. novembra, a pred vama je period sa dosta avantura. Nemojte se ustručavati. Iskusite nešto novo, jer vam može pružiti sasvim drukčiji pogled na ljubav. Nemojte dozvoliti sebi da se plašite, posebno ne kada se Merkur pridruži Saturnu u škorpiji 23. novembra. Kompromis je krucijalan. Ukoliko ste u vezi, na samom početku meseca biće izražen vaš osećaj za pravdu i istinu. Vi ne podnosite neistine i varanja bilo koje vrste. Ukoliko sumnjate bilo šta, moraćete razgovarati sa partnerom. To je uvek najbolje rešenje. Pred kraj meseca čeka vas daleko blaži i mirniji period.

Lav
Vaš ljubavni život biće u centru pažnje kada kombinacija snažne škorpije i Sunca napravi trigon sa ribama u Mesecu 02. novembra. Neki romantični detalji zaista treba da ostanu samo vaši. Agresivan Mars sreće se sa Plutonom 10. novembra kada su moguće snažne „igre“. Ukoliko ne možete da igrate fer, onda nemojte ni igrati. Pred kraj meseca očekujte opušteniji period, kada će vaša spontanost biti izražena. Ukoliko ste u vezi, na samom početku meseca bićete posebno skoncentrisani na nju. Oko 10. novembra budite posebno konstruktivni. Uradite nešto lepo za svog partnera. Pokažite mu da vam je stalo.

Devica
Bik u Mesecu i snažna škorpija u Suncu 06. novembra donose izuzetno emotivan period. Nemojte se iznenaditi ukoliko se raznežite nad nečim, što inače ne biste. Razmislite da li pričate u šiframa i zašto vas drugi ne razumeju kada govorite. Strelac u Suncu 22. novembra donosi veoma pozitivan period za vas, kada ćete jednostavno uživati u trenutku! Ukoliko ste u vezi, početak meseca indikuje izuzetno emotivan period. Potrudite se da ne shvatate svaku opasku partnera lično i previše emotivno. Vaš instinkt za manipulacijom izetno je visok kada Merkur uskoči u škorpiju 08. novembra. Ovog meseca ključna reč za vas je posvećenost!

Vaga
Veoma osetljiv trigon između vodenih znakova, škorpije u Suncu i riba u Mesecu 02. novembra, donosi izuzetno emotivan period. Nemojte se iznenaditi ako počnete da dramite oko sitnica. Oko 10. novembra pružiće vam se prilika da napravite neke promene u svom ljbuavnom životu. Nemojte se dvoumiti. Izaberite ljubav ne rat! Iz obične spontanosti pred kraj meseca, može doći do sjajnog sastanka. Ukoliko ste u vezi, pred vama je veoma intenzivan period. Bićete posebno skoncentrisani na partnera i veoma elokventni. Potrudite se da tu elokventnost iskoristite na najromantičniji način.

Škorpija
Sunce je u vašem veoma senzualnom znaku na samom početku meseca i kada se formira trigon sa kreativnim ribama 02. novembra, vaša strast će dostići vrhunac. Ovo je vreme da uradite stvari o kojima ste samo sanjali. Divna Venera sreće se sa organizovanim Saturnom 12. novembra, donoseći period sa puno odgovornosti i prioriteta. Merkur ulazi u entuzijastičnog strelca 27. novembra, pridružujući se Suncu u istoj duhovnoj kući. Iskoristite tu energiju i preokrenite svaki susret u svoju korist. Ukoliko ste u vezi, ovaj mesec započeće vam sa sjajnim odnosom u vezi. Vaš partner oseća vašu strast i zajedno ćete moći pokrenuti planine. Venera se udaljava od Saturna 12. novembra, strast će opasti i odgovornost ponovo zauzima mesto koje koj pripada. Pred kraj meseca, osetićete posebnu potrebu da komunicirate sa partnerom. Uradite to, jer vam je neophodno!

Strelac
Ukoliko se niste rešili demona prošlosti, pun mesec u biku 06. novembra pomoćiće vam da to uradite. Tvrdoglavost dolazi sa dobronamernom škorpijom u Suncu, tako da možda drugi neće moći ništa da kažu za vaš način rada ili razmišljanja. Divna Venera se udaljava od Saturna 16. novembra stvarajući od vas glavnu ličnost kada je ljubav u pitanju. Kada se mlad mesec pomeri u vaš znak 22. novembra, vaša smelost dolazi do izražaja. Postarajte se da uključite i zdrav razum kada su ljubavne odluke u pitanju. Ukoliko ste u vezi, na samom početku meseca rešite neke ljubavne nesuglasice. Pripazite se svoje tvrdoglavosti da ne biste postali pasivno-agresivni. Pred kraj meseca isplanirajte neko romantično putovanje.

Jarac
Suptilna senzitivnost je u vazduhu na samom početku meseca. Škorpija u Suncu i ribe u Mesecu 02. novembra doneće vam nevinost veću nego inače. Ono što vas izdvaja od ostalih jeste vaša romantična crta. Iskoristite je! Sredinom meseca unapredićete svoje ljubavne ciljeve. Moguće je da postoji neki ugao gledanja koji niste isprobali. Sunce srećno uskače u strelca 22. novembra ali možda nećete biti u stanju da praktično pristupite nekom sastanku. Busite ono što jeste. Ukoliko ste u vezi, na samom početku meseca nećete se baš prijatno osećati, ali se postarajte da ne dramite. Možda ne morate partneru stalno zahvaljivati, ali bi bilo lepo da mu pokažete koliko ste zahvalni na neki romantičan način.

Vodolija
Osećaj nepredvidivosti donosi pun mesec 06. novembra, a zbog Sunca u tvrdoglavoj škorpiji vi ste spremniji da delate na svoj ekscentričan način. Ne morate se puno menjati kako biste pronašli onog pravog/pravu, ali razmislite o pristupu koji radi! Sunce uskače u Saturn 18. novembra, a vi ćete morati uraditi neke neizbeže stvari u svom ljubavnom životu. Nema svrhe dalje odlagati. Pred kraj meseca kada se Merkur sretne sa Saturnom u škorpiji, shvatićete da je možda potrebno vreme kako biste pronašli partnera. Imajte strpljenja, jer će se isplatiti. Ukoliko ste u vezi, rešite probleme u vezi na samom početku meseca. Pred kraj meseca osetićete pravo zadovoljstvo zajedničkog života.

Ribe
Moguće je da nećete biti u stanju da objasnite svoja nostalgična osećanja na samom početku meseca. Kada škorpiija u Suncu formira trigon sa Mesecom u vašem znaku 02. novembra, nećete moći nikako izbeći melanholiju. Nemojte da vas to iznenađuje i pustite suze da izađu iz vas. Već oko 10.novembra osetićete nalet energije i želju za osvajanjem. Vaša kompetitivna priroda staviće vas u prvi plan, ali nemojte da vas uplaše potencijalni sastanci i vaša strast. Prepustite se i budite ono što jeste. Prvo skočite a onda postavite pitanje! Uživajte. Ukoliko ste u vezi, na samom početku meseca priredite svom partneru najromantičniji događaj koji možete zamisliti. Biće vam višestruko zahvalan. Kažite svom partneru da ste spremni i voljni da podelite sa njim sve.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.