SKANDAL: Seks snimci srpskih ministara kod stranih agenata?

Među damama sa snimaka su i popularna pevačica, njena sestra, kao i jedna uspešna voditeljka, navodi list.
Prema tim navodima, srpska policija pokrenula je opsežnu istragu o elitnoj prostituciji u kojoj su učestvovale mnoge poznate ličnosti iz sveta estrade.
Policija je tokom istrage došla do šokantnih otkrića i dokaza da su porno-snimci poznatih srpskih dama, mahom pevačica i voditeljki, i pojedinih političara, među kojima je bilo i ministara, u posedu stranih bezbednosnih službi, i to preko dva kanala iz Srbije.
Na čelu piramide elitnih prostitutki su dve žene. Jedna je bivša nevenčana supruga jednog od vođa „zemunskog klana“, dok je druga supruga poznatog biznismena. Njih dve su, prema operativnim podacima, dostavile kompromitujuće snimke, na kojima pojedini političari iz prošlih, ali i sadašnje vlasti upražnjavaju seksualne odnose s poznatim estradnim ličnostima.

Reč je o scenama seksa koje su prilično zaprepašćujuće čak i za one koji su na tom polju vrlo maštoviti, piše, između ostalog "Kurir".

Za sada se ne zna da li su one snimke ustupale za novac ili se radi o nekom drugom aranžmanu, kaže izvor lista i dodaje da se istraga vodi u najvećoj tajnosti.

"Policija je došla do saznanja da je veza političara i elitnih prostitutki i jedan poznati voditelj koji je zaposlen na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a njegove "devojke" ordiniraju uglavnom po Crnogorskom primorju, navodi list.

Pogledajte još