Čipi za Nadlanu.com otkrio kakvu imitaciju ne bi želeo da dobije

Kada sam shvatio da svoje brojne obaveze mogu da uklopim sa obavezama koje nameće šou Tvoje lice zvuči poznato, odlučio sam da prihvatim poziv. Šou je jako kvalitetan i zanimljivi i emituje se u celom regionu, započeo je Čipi priču za portal Nadlanu.com.

Nakon toliko godina karijere trema, kako kaže nije prisutna, samo želja da sve bude urađeno na najbolji moguči način.

Nije bitno koja numera se imitira, važno je da  zadatak koji dobijemo uradimo najbolje što možemo. Shodno tome ni negativni komentari žirija kojihneizbežno ima, mu ne padaju teško.


U žiriju su ljudu iz šoubuznisa i oni jako dobro znaju šta rade. Oni su tu da komentarišu naše nastupe, pa ako smo spremni da primimo pozitvnu kritiku, treba da budemo spremni i za negativnu kritku.

Iako je rok muzičar nije mu problem da peva narodnjake ali mu kako kaže ipak teže padaju imitacije koje zahtevu glumu, štikle jer on je pevač a ne glumac.

Čipi je rođen 9. oktobra 1968. godine u Kragujevcu. Rok muzičar, pevač, kompozitor, tekstopisac, osnivač i frontmen kragujevačkog hevi metal sastava “Osvajači”. Prvi album pod nazivom “Krv i led” objavili su sada već davne 1991. godine, a pesme su postigle veliki uspeh.

Čipijev zaštitni znak je njegova duga, plava kosa koju, kako sam kaže, ne bi ošišao nizakakve pare.


Pogledajte još