SLUČAJNOST ILI SUDBINA: Spasao život čoveku koji mu je pomogao da dođe na svet!

Život je pun neobičnih događaja i slučajnosti, koje to možda i nisu...

Davnih dana, pre čitavih 45 godina, doktor Džim Aflek, akušer, radio je u bolnici “Sutter Memorial” u Sakramentu. Na svet je doneo bezbroj beba, a među njima je bio i dečak po imenu Robert Kinkejd.

Dečak je odrastao i postao hirurg. Kao što to samo život ume da napravi, Robert se zaposlio u bolnici u kojoj je i rođen. Međutim, nije mu palo na pamet da će se čudnim spletom okolnosti, upoznati sa čovekom koji mu je pomogao da dođe na svet!

Robert Kinkejd sa starim doktorom Džimom Aflekom

Jednog dana na Robertovo odeljenje je stigao pacijent kojem je morala hitno da se uradi operacija zamene srčanog zaliska. Nije ni slutio o kome se radi, kao ni da će imati priliku da na ovaj način uzvrati pomoć čoveku koji je porodio njegovu majku.

Dok su razgovarali, Džim je pomenuo da je akušer i da je dugo godina radio baš u bolnici u kojij treba da bude operisan. Roberta je to zaintrigiralo, pa je vremešnom lekaru pomenuo da je on i rođen u toj bolnici. Vođen radoznalošću, ali i time da u životu ništa nije slučajno, Robert je brzo otišao do kuće da pronađe svoju krštenicu. Kada je pogledao, iznanađenju nije bilo kraja, u donjem desnom uglu, jasno je stajao potpis doktora Afleka!

Odmah je pokazao svom vremešnom pacijentu, koji nije mogao da veruje u toliku slučajnost.

“Naravno da se ne sećam...” - rekao je doktor Aflek koji ima 83 godine i u na svet je doneo preko 4.000 beba u svojoj karijeri dugoj 30 godina – “Ali mislim da je ovaj životni ciklus zaokružen potpuno. Napravljen je pun krug!”

Izvor: neatorama

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.