A sada još jedan, 13. znak u horoskopu: Proverite koji ste znak!

Ukoliko ste proverili svoj horoskop za današnji dan, pogledajte ponovno jer bi se lako moglo dogoditi da ste pročitali tuđu sreću. Uvođenjem novog znaka Zmijonosca mnogi znakovi su pomerili mesto! Proverite da li je i vaš!

Horoskopski znaci određeni su prema položaju Sunca u odnosu na položaj zvezda na vaš dan rođenja i to pre tri hiljade godina, ali zbog pomeranja zvezda pomerili su se i znakovi.
Novi horoskop umesto 12 ima 13 znakova, a datumi znakova su drugačiji od onih koji su nastali pre tri hiljade godina. Drugim rečima, datumi mnogih znakova su sada pogrešni.

Uveden je 13. znak - Zmijonosac, koji se nalazi između Škorpije i Strelca pa su se uvođenjem te promene mnogi znakovi promenili. Na vama je da otkrijete koji ste sada znak i odgovaraju li vam uopšte nove karakteristike. Oni koji veruju u horoskop mogli bi se naći u nedoumicama jer osim što im više neće odgovarati partner za kojeg su do sada mislili da im je idealan, ova promena bi mogla doneti još niz problema ili novih pozitivnih promena!

Proverite koji ste sada horoskopski znak!

Jarac: 20. januara - 16. februara

Vodolija: 16. februara - 11. marta

Ribe: 11. marta - 18. aprila

Ovan: 18. aprila - 13. maja

Bik: 13. maja - 21. juna

Blizanci: 21. juna - 20. jula

Rak: 20. jula - 10. avgusta

Lav: 10.avgusta- 16. septembra

Devica: 16.septemba - 30. oktobra

Vaga: 30. oktobra - 23. novembra

Škorpija: 23. novembra - 29. novembra

Zmijonosac: 29. novembra- 17. decembra

Strelac: 17. decembra - 20. januara

Izvor: zadovoljna. hr; lisa. rs

Pogledajte još