Stiže španska tehno inkvizicija: OSCAR MULERO 28. novembra u Beogradu!

Mulerovo gostovanje je prva u serijalu velikih žurki kvalitetnog tehna koje će u predstojećoj klupskoj sezoni domaćoj publici predstaviti agencija Power Source Music, a karte se već nalaze u pretprodaji na prodajnim mestima Eventima.

Svako ko sebe smatra poznavaocem tehno muzike zna za njegovo ime. Čak i oni koji ne prate temeljno svetsku muzičku scenu ali idu na žurke, čuli su njegove trake jer se godinama unazad nalaze u setovima kako domaćih tako i inostranih DJeva koji posećuju Beograd. Kao di džej, Oscar Mulero vrlo uspešno hara kako evropskom, tako i svetskom elektronskom scenom čitavih dvadeset godina, a poslednjih deset se kroz brojna izdanja proslavio i kao izuzetno uspešan i talentovan producent, stvarajući snažan, pulsirajući tehno. Kao da sve to nije dovoljno, Mulero je i osnivač i vlasnik dve sjajne i već uveliko etablirane muzičke etikete, WARM UP i Pole Recordings. Izvođači koje promoviše i sa kojima sarađuje su neki od najuspešnijih španskih DJeva, a kroz saradnju sa čuvenim britanskim Perc Trax, Mulerove etikete danas rade i sa imenima svetske scene od kojih su neki već poznati našoj publici: Perc, Surgeon, Jonas Knopp i mnogi drugi.

Sa još par prijatelja je tokom devedesetih vodio i kultni klub Omen u Madridu. Mulero je još davne 1996. rame uz rame sa svojim muzičkim herojima Jeff Millsom, Richie Hawtinom i Laurent Garnierom, prvi put nastupio na tada tek trećem izdanju Sonar festivala, koji je od tada do danas prerastao u jedan od najkvalitetnijih i najmasovnijih događaja ovog tipa na svetu. Oscar Mulero je u međuvremenu postao veliko svetsko ime i jedan od hedlajnera mnogih poznatih festivala i klubova.

Njegov fantastični Boiler Room set na čuvenom holandskom Dekmatel festivalu ovog leta definitivno je zapalio publiku. Ništa manje se ne očekuje i 28. novembra u velikom klubu u Dragstoru kada će kroz svoju energičnu selekciju i nemilosrdni miks iskonsko tvrdog tehno zvuka i basa izazvati beogradsku publiku da opravda svoju „berlinsku“ klabing reputaciju i ostavi srce na podijumu. Da li će se u Dragstoru pored domaće podrške koju čine Filip Xavi i Mirko Lazarević pojaviti i Dr Smoke, Mulerov alter ego vrlo eklektičnog muzičkog izbora, ostaje da saznamo na samoj žurci.

Karte za Oscara Mulera nalaze se u pretprodaji na sajtu i prodajnim mestima Eventima po ceni od 690 dinara do 18. novembra, kada će biti povećana na 890, dok će na vratima kluba cena iznositi 1000 dinara.

Više informacija na zvaničnoj strani facebook eventa.
https://www.facebook.com/events/748422795222954/

https://www.facebook.com/dj.oscarmulero
www.oscarmulero.com

https://www.facebook.com/pages/DJ-Mirko-Lazarevic/222838120370
https://www.facebook.com/filipxavi

https://www.facebook.com/powersourcemusic
https://www.facebook.com/drugstore.beograd

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.