Sutra počinje Belgrade Venture Forum

Više od 50 investitora iz preko 15 zemalja, koji upravljaju fondovima vrednim više od milijardu evra i spremni su da investiraju od 25.000 do više miliona evra po kompaniji, imaće prilike da vide 29 najkvalitetnijih ideja iz čak 11 zemalja. Ove inovativne firme dobiće priliku da steknu neprocenjivo iskustvo, vredne kontakte sa investitorima i partnerima, kao i da dobiju novac koji će im pomoći u daljem razvoju. Pre nastupa na Forumu, preduzetnici su od organizatora dobili tronedeljnu interaktivnu obuku kako da svoj nastup unaprede i predstave se na najbolji mogući način. Ova obuka je održana uz podršku Ambasade SAD u Srbiji, dok su ceo skup podržale domaće i strane institucije, kao i ugledne svetske i domaće kompanije kao što su Microsoft, Samsung, IBM, Coca-Cola, Nestle, Erste, Bambi, SBB i druge.

Tokom protekle dve godine se preko 70 inovativnih projekata borilo za investicije, a od njih je više od deset uspelo da dobije od nekoliko desetina do nekoliko stotina hiljada evra za svoj dalji razvoj i osvajanje globalnog tržišta.

TrećiBelgrade Venture Forum će, pod sloganom Innovations For The World,biti održanu Hotelu Metropol Palace, od 5. do 7. novembra.

Detaljne informacije o samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu Belgrade Venture Foruma.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.