ZABORAVITE PREDIGRU: Dajte joj ovo i ovlažiće za sekund

Konzumacija jabuka ženama ne donosi samo bolje zdravlje. Naime, istraživanje pokazuje da ovo voće pozitivno deluje i na njihov seksualni život. Žene koje svakodnevno jedu jabuke imaju bolji seksualni život, tvrde istraživači iz regionalne bolnice “Santa Chiara” u Trentu.

Uz sve ostale korisne sastojke, jabuke, poput crnog vina i čokolade, sadrže polifenole i antioksidanse koji doprinose boljoj prokrvljenosti genitalne zone i povećanju seksualnog uzbuđenja.

Istraživanje u Trentu pokazalo je da se ženama, s povećanim unosom jabuka, povećava vaginalna vlažnost i seksualna funkcija, odnosno, faktori koji se koriste za procenu seksualnog zadovoljstva.

U istraživanju je učestvovala 731 zdrava, seksualno aktivna, žena između 18 i 43 godine, a među pitanjima vezanim za seksualni život bila su i ona o prehrambenim navikama i dnevnom konzumiranju jabuka.

Učesnice istraživanja bile su podeljene u dve grupe, jednu koja je jela više od jedne jabuke dnevno, i drugu koja je jela manje od jedne jabuke na dan.

Rezultati istraživanja pokazali su da žene koje jedu više jabuka imaju kvalitetniji seksualni život. To se, međutim, ne odnosi na muškarce, ali ako njihove devojke i žene budu jele više jabuka, i njima će biti bolje, zar ne?!

Izvor: Viralmanija

Pogledajte još