Ne može da ga preboli: Milena progoni Dašića

Pevačica je u nedelju viđena u hali Pionir u Beogradu kako bodri košarkaša podgoričke Budućnosti u meču sa Crvenom zvezdom. Iako je ona došla na lice mesta kako bi je bivši dečko primetio, ipak je kući otišla bez njega. Kako tvrde upućeni, Dašić je sebi našao drugo društvo - javnosti nepoznatu devojku, sa kojom je završio u noćnom provodu. Od Milene u njegovoj blizini nije bilo ni traga ni glasa, što jasno govori da ga ona više ne zanima.

Posle utakmice zbrisao u provod

- Milena nikako ne može da zaboravi Vladimira, pa koristi svaki trenutak da ga prati kada on dođe u Srbiju. Ona je želela da prođe nezapaženo, pa je na utakmicu došla nekoliko minuta pre početka. Ishod meča je nije zanimao, pogledom je pratila samo Dašića - priča naš dobro obavešten izvor.Ćeranićka je očekivala da će se posle završetka utakmice njih dvoje videti, ali do toga nije došlo jer je on otišao na drugu stranu.

- Dašić se posle meča pojavio u jednom klubu gde je pevala Mija Borisavljević. Sa njim je bila i neka devojka, ali to nije bila Milena. Njemu ni to što je njegov tim izgubio utakmicu nije smetalo da se provodi do jutra - završava naš izvor.

Sedeo na dve stolice

Podsetimo, pevačica i košarkaš počeli su vezu pre tri godine na Crnogorskom primorju. Njima nije smetalo što je Dašić u to vreme očekivao dete sa svojom nevenčanom suprugom Marijom. Njih dvoje sada imaju ćerku i, kako tvrde izvori, ponovo su zajedno. Zapravo, nikada se nisu ni rastajali, već je Dašić sedeo na dve stolice. Sve vreme je održavao vezu sa Milenom Ćeranić, iako je zauzet. Njemu je prekipelo onda kada su krajem leta osvanule njegove i pevačicine fotke iz Podgorice, kada je optužio Milenu da im je namestila paparaca.

Pogledajte još