BAHATO: Majka tražila Vip šalter u MUP-u za Karleušu

Divna Karleuša (57) veruje da njena ćerka Jelena (36) zaslužuje mnogo više pažnje nego što dobija, čak i u javnim ustanovama. Naime, Jelena Karleuša nedavno je u pratnji majke došla u policijsku stanicu. Dok su ostali građani čekali u redu, Divna je stala ispred šaltera i glasno pitala: „Gde se ovde podižu dokumenta za Jelenu Karleušu?!“

- Svi smo je začuđeno pogledali. Nismo mogli da verujemo šta žena izgovara i zbog čega misli da postoje posebne prostorije u kojima bi samo Jelena trebalo da preuzme dokumenta. Službenica sa šaltera ju je zbunjeno pogledala i pokazala joj šalter ispred kog je red za ličnu kartu, i drugi koji je za izdavanje pasoša za sve građane - kaže za „Blic“ izvor koji se zatekao na licu mesta, dodavši da je Jelena „kamuflirana“ iza tamnih naočara čekala majku u drugom delu zgrade.

Često traži poseban tretman

Mediji su nedavno pisali da se Karleuša bahato ponašala i na beogradskom aerodromu kada je, kako su preneli, pretila stjuardesi da će dobiti otkaz. Ona je navodno imala kartu za ekonomsku klasu na letu za Cirih, ali je želela da sedi u biznis klasi.

Pozvali smo Divnu da nam prokomentariše taj njen postupak.

- Nisam baš tako pitala, već sam rekla: „Da li se kod vas podižu pasoš i lična karta za Jelenu Karleušu?!“ Ali, dobra je fora - rekla nam je sa osmehom.

Blic

Pogledajte još