MTV „GURA“ ECHOSMITH

Sierota porodica je oduvek negovala muzički ukus, pa su se u njihovoj kući slušali bendovi Coldplay, The Smiths, U2, Joy Division i Fleetwood Mac, tako da je ovaj četverac imao dobru podlogu za dalje bavljenje svojom muzikom. U 2013. Echosmith su izdali svoj prvi album „Talking Dreams“ sa kojeg se posebno izdvojila pesma „Cool Kids“ koja je dobila zlatni sertifikat. Ta numera je provela osam uzastopnih nedelja na Top 20 Countdown listi i nesumnjivo je favorit fanova benda. Sydney Sierota, pevačica sastava, je objasnila u čemu je draž baš ovog hita.

Ta pesma je jedna od onih za koje vam trebaju meseci da je napišete. Neke su gotove za par sati, a ova definitivno nije bila jedna od tih. Ova pesma u mnogome objašnjava sve nas, svi su doživeli tu potrebu, u nekom trenutku, da se uklope i budu kao svi ostali. Više od svega smo želeli da pesma bude savršena i neprestano smo se vraćali na tekst kako bismo se uverili da je to prava stvar jer nam je to bilo jako važno.

I istina je da su se mladi širom sveta poistovetili sa ovom numerom i upravo su oni imali glavu reč, a ne „neki ljudi u velikim odelima“ kada je izbor pao da „Cool Kids“ bude njihov debi singl i ujedno stvar sa kojom će se u novembru predstaviti MTV publici kao Push izvođači.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.