Izbaciće ga iz "Granda" ako je konzumirao marihuanu?!

Nakon što je Andrija Aki Marković objavio na društvenoj mreži Facebook fotografiju na kojoj puši zamotuljak za koji mnogi sumnjaju da je marihuana, podigla se velika prašina.

Iz press službe njegove matične kuće, "Grand produkcije", najavili su da će reagovati kada se bude saznala istina, piše Opera17.

(old_image)

- Ne bismo davali nikakve komentare dok se ne utvrdi istinitost pomenutih informacija, odnosno to da li mladi pevač zaista konzumira zakonom zabranjene supstance. Činjenica je da mi ne možemo kontrolisati privatan život svakog pojedinca, ali svakako možemo uticati na to da li će neko ko krši zakon biti deo našeg tima i pojavljivati se u našim emisijama. Naravno, prethodno je potrebno dokazati da li je zaista reč o nezakonitoj radnji - saopšteno je iz „Grandove“ pres-službe, javio je "Alo!", a prenosi Opera17.

S druge strane Aki je rekao da je reč o cigareti.

- Ako to što sam zapalio cigaretu odmah znači da koristim marihuanu, onda verovatno i to što nosim maskirne pantalone znači da je fotografija napravljena na ratištu u Ukrajini. Pušio sam "Drinu" - napisao je pevač.

Pogledajte još