Odlučna Seve: Pevačica ne da sinu da bude s tatom Milanom

Hrvatska pevačica sledeće nedelje dolazi u Beograd sa detetom jer ima dva nastupa, i bilo bi sasvim logično da ono sa ocem provede vreme dok majka radi, ali je Seve ipak odlučila da se drži propisanih datuma i zato će povesti dadilju.

- Za Severinu su u hotelu na Novom Beogradu u kome će odsesti rezervisana tri apartmana. Tu će njen sin Aleksandar boraviti sa bebisiterkom kada mama ne bude tu. Iako dečakov otac Milan Popović živi u Beogradu, ona nije ni pomišljala da ga ostavi kod njega. Četvrtak tata i dete sigurno neće provesti zajedno jer to nije njegov dan za viđanje po sudskoj odluci, a u petak, ako je tada termin da uzme dete, Aleksandar će otići kod oca - otkriva izvor blizak pevačici.

Inače, Popović i Severina uopšte nisu u kontaktu i on uglavnom, tvrde upućeni, iz medija saznaje za sva njena kretanja sa sinom. Podsećanja radi, Milanu je od jula ove godine broj dana za viđanje malog Aleksandra smanjen sa četiri dana na tri dana dva puta mesečno jer je Seve uložila žalbu na prvobitnu presudu, koja je uvažena.

Možda će se Severina ovoga puta ipak predomisliti i u poslednjem momentu dozvoliti tati i sinu da budu zajedno i van zakonskih propisa.

Izvor: Kurir/Alo

Pogledajte još