POKUŠAO DVOSTRUKO UBISTVO: Stavio joj pištolj na čelo, ali je ostao bez metaka!

Prislonio mi je cev pištolja na slepoočnicu, pritisnuo oroz i viknuo: „Ubiću te“. Sledila sam se! Udarac okidača je odjeknuo kao grom, ali pucnja nije bilo. Imala sam ludu sreću jer nije imao više metaka. Ovako Nataša Tošić (35), advokat iz Zaječara, prepričava dramu, koja se u ponedeljak oko 20 sati dešavala u Kotorskoj ulici u Zaječaru, kada je njen bivši muž Dragan Tošić (40) teško ranio njenog nevenčanog supruga Senada Gusku (28), a zatim pokušao i nju da ubije. Zločin se dogodio ispred Tošićeve kuće, kada su Nataša i Senad došli po Natašino i Draganovo dete.

- U ponedeljak uveče je trebalo da pokupim dete iz škole, ali ga je Dragan prethodno odveo na bazen. Senad i ja smo na Draganov poziv došli kod njega, a on je izveo dete. Ušao je u automobil i dugo je razgovarao sa Senadom, a ja sam bila napolju. U jednom momentu je počela rasprava među njima i Dragan je otišao do svojih kola u dvorištu - priča Nataša. Ona kaže da je Dragan iz kola uzeo dečji ranac, ali i pištolj.
- Rekao nam je da će nas pobiti. Senad je izašao iz auta da me zaštiti, a Dragan je okrenuo pištolj ka njemu i ispalio u njega pet metaka. Potom se okrenuo ka meni i zapretio da će me ubiti - seća se Nataša užasa koji je preživela.

Kaže da je imala sreće jer je Dragan ispucao svu municiju pucajući u Senada.
- Kada je shvatio da nema više metaka, ljutito se okrenuo i pobegao niz ulicu. Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć - kaže Nataša.

Pobegao, pa se predao
Ona ističe da je Dragana napustila jer ju je maltretirao. - Draganov otac je direktor Fabrike porcelana u Zaječaru. On je završio fakultet. Dobili smo ćerku i sina i na početku je sve bilo bajno. Međutim, onda je postao osion i drzak prema meni. Maltretirao me je psihički i fizički, ali je bio nedodirljiv jer je očevim i svojim novcem sve plaćao - kaže Nataša i dodaje da joj je početkom godine prekipelo, pa ga je napustila.

Potraga za Draganom Tošićem trajala je sat vremena, nakon čega se sam predao.
- Ranjeni mladić najpre je prevezen u zaječarsku bolnicu, ali je zbog unutrašnjih krvarenja prebačen u Niš, gde je operisan i u kritičnom je stanju - kaže izvor iz istrage.

Osumnjičeni Tošić na saslušanju
BRANIO SAM SE, ON JE MENE NAPAO

Draganu Tošiću određen je pritvor do 48 sati zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju.
- Branio se time da je napadnut. Rekao je da ga je Guska izazvao, da ga je pozvao da izađe da se biju i da mu je pretio da će ga prebiti. Rekao je da je znao da je Senad karatista i da je morao da se brani - kaže naš izvor iz istrage.

Izvor: kurir

Pogledajte još