HOROR U BAJMOKU: Muškarca raskomadali psi lutalice!

Meštani Bajmoka, naselja kraj Subotice, ostali su u šoku zbog još jednog stravičnog događaja koji se dogodio u njihovom naselju.

U nedelju 2. novembra u jutarnjim satima pronađeno je beživotno telo Tibora Daraboša (54) u ulici Marka Oreškovića koje su raskomadali psi lutalice. Kako nezvanično saznajemo, predpostavlja se da je Daraboš umro prirodnom smrću, a da su njegov leš iz „skloništa“ sačinjenim od guma u kome je spavao u proteklih mesec dana izvukli psi lutalice i delimično pojeli.

Daraboša je poznavala i viđala većina Bajmočana, ali svi nerado govore o njegovom životu. Izvesno je da je neko vreme živeo u kući u ulici Kralja Tomislava 24, ali je ta kuća prodata, a on se iz nje odselio. Ni članovi najuže
Tiborove porodice nisu hteli ništa da kažu o ovom slučaju, zbog kako su nam rekli „komplikovanih porodičnih odnosa“.

- Viđao sam ga svaki dan. Bio je uvek u istoj garderobi. Znam jedino da je jedno vreme živeo u Sunčanoj ulici a poslednjih mesec dana spavao je i boravio u bašti u skloništu od guma. Kako sam čuo tamo su ga i pronašli mrtvog. Priča se da je bio mrtav nekoliko dana i da su ga raskomadali psi lutalice, kaže Jožef Sabo, jedan od
meštana Bajmoka.

Sa tugom na licu, uz komentar „da niko ne zaslužuje takav život i kraj“ jedna od meštanki kaže da je poznavala Tibora koji je uvek sve pozdravljao na ulici „da je mnogo pio i da je završio kao beskućnik“ i pored toga što ne potiče iz siromašne porodice.

Uviđaj je na licu mesta izvršila policija i sudski organi, a telo Tibora Daraboša poslato je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Ovo je inače, drugi slučaj da u Bajmoku psi lutalice raskomadaju beživotno telo. Prvi takav slučaj dogodio se 7. decembra 2011. godine, kada su psi lutalice pojele telo Radojka Mitrovića (64) u njegovoj kući u ulici Rade Končara 4.

Izvor: kurir

Pogledajte još