Neograničeni minuti u mreži, neograničeni SMS i puno MB

Još jedna prednost ove ponude je upola jeftinija mesečna pretplata, ukoliko se korisnici odluče za neku od tarifa bez uređaja. Pored neograničenih minuta u mreži i SMS poruka, tarifa Mega sadrži i 50 minuta prema ostalim mrežama i 750 megabajta interneta, po ceni mesečne pretplate od 990/495 dinara. Tarifa Giga sadrži i 150 minuta za razgovore prema ostalim mrežama i 1500 MB za surf u nacionalnom saobraćaju, po ceni od 1.590/795 dinara mesečno. Tarifa Ultra sadrži i 250 minuta za razgovore prema ostalim mrežama i 2500 MB mobilnog interneta u nacionalnom saobraćaju, po ceni od 2.190/1.095 dinara mesečno.

Vip je ponudio i tri nova smart telefona specijalno namenjena korisnicima ovih tarifa, po ceni od 1 dinara: LG L50 u tarifi Mega, Samsung Galaxy Trend 2 u tarifi Giga i Sony Xperia M2 Aqua u tarifi Ultra.

,,Verujemo da smo ovim tarifama uspeli da odgovorimo na očekivanja i potrebe mladih u u mobilnoj komunikaciji, pošto smo ih kreirali na osnovu povratnih informacija dobijenih u direktnom kontaktu sa ovim korisnicima.’’, kaže Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile.

Podsećamo da je promociji Vip tarifa za one ispod 30 godina prethodilo istraživanje o osnovnim navikama mladih u mobilnoj komunikaciji sprovedeno u saradnji sa nekoliko agencija specijalizovanih za istraživanje tržišta.

Više informacija o tarifama dostupno ovde, putem 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije.

Pogledajte još