EXIT TEAM WANTS YOU! Iskoristi šansu - pridruži se timu najboljeg evropskog festivala!

EXIT tim raste i razvija se. Prethodne godine predstavili smo EXIT avanturu, tri festivala u dve države, a za naredni period sanjamo još dalje i više. Za nove poduhvate širimo svoj tim!

EXIT tim otvara vrata za najbolje kandidate iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, dizajna, web i community menadžmenta, event menadžmenta, finansija, fundraisinga, TV produkcije i čitavog niza drugih zanimanja i usmerenja. Konkurs za angažovanje u EXIT timu biće otvoren od 7. novembra do 1. decembra i pozvani su svi koji sebe vide među mladim i dinamičnim ljudima koji veruju da se velike stvari mogu postići samo težnjom ka velikim idejama!

Potrebno je da kandidati odlično govore i služe se engleskim jezikom, da su društveni, pozitivni i ambiciozni, da poznaju, prate EXIT festival i svetsku muzičku i festivalsku scenu, te da poseduju kvalitete koje ih čine drugačijim od ostalih. Posebno se vrednuju organizacione veštine, socijalne veštine i, naravno, poznavanje rada na računaru.

(old_image)

Kompletan opis poslova sa uslovima konkursa, kao i formular za prijavu, dostupni su na sajtu od 7. novembra do 1. decembra. Uži krug izabranih kandidata biće pozvan na intervju, a odabrani saradnici počeće sa radom već početkom 2015. godine.

Za dodatne informacije o konkursu na raspolaganju stoji info mail adresa konkurs@exitteam.org.

EXIT tim svake godine angažuje na hiljade mladih ljudi iz čitave Srbije, koji kroz mnogobrojne poslove, kao deo festivalskog tima, stiču dragocena znanja i iskustva.
.
Pozivamo vas da radite za najbolji evropski festival, steknete nezaboravno iskustvo i zajedno sa nama kreirate nove nezaboravne avanture.

Pogledajte još