ZA STIDLJIVE: Stavite mu do znanja šta želite da vam radi u krevetu!

Pošaljite mu mejlom zapaljive scene

Bilo da ste gledali vašu omiljenu seriju ili film, pošaljite mu onaj isečak koji vam je razbuktao maštu. Biće mu jasno šta vam je na umu. Kada se vidite, pitajte ga da li je pogledao snimak i kako mu se čini. Uvek možete da pogledate zajedno, podsetite se scena i...

Ostavite mu bezobrazne nagoveštaje

Surfovali ste netom i slučajno je ostao uključen tab sa bezobraznim savetima časopisa ili deo filma u kome se nešto "zanimljivo" događa - neće moći da odoli i ne pogleda šta je u pitanju. Čak i ako mu pošaljete sami link do ovih sadržaja, njemu će olakšati da shvati šta je to što vi zapravo želite.

Podelite fantazije

Ako se desilo da sanjate seksi snove, a još vam se i dopala akcija u njima, ne libite se da ispričate vašem partneru šta ste sanjali. Ako usput i začinite detaljima koji biste vi želeli da se dogode, vaš plan će biti uspešan.

Neka vaše ruke govore

Ponekad, najlakši način da kažete neke stvari je da ostavite vaše telo da samo govori. Seksualni terapeuti često ističu značaj dodira, a i nežnim dodirima i "usmeravanjem" jasno ćete mu staviti do znanja šta želite, bez da budete napadne.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još