Makaulaj Kalkin lažno proglašen mrtvim po drugi put

Kako javljaju sajtovi Socialnewsdaily.com i Inquistr.com, vest o smrti glumca (34) krenula je sa sajta koji koristi lažni identitet

Glumac Makaulaj Kalkin (Macaulay Culkin), koji se proslavio kao dete igrajući glavnu ulogu u komediji "Sam u kući" (1991), postao je drugi put za nekoliko meseci žrtva iste prevare: neko ga je proglasio mrtvim, što se pronelo internetom.

Kako javljaju sajtovi Socialnewsdaily.com i Inquistr.com, vest o smrti glumca (34) krenula je sa sajta koji koristi lažni identitet.

Taj sajt, MSNBC.website.com, koji nikakve veze nema sa regularnim portalom MSNBC.com, javio je kao "hitnu vest" da je Kalkin pronađen mrtav u svom stanu na Menhetnu.

U ovom izveštaju se tvrdilo da je telo u petak popodne po lokalnom vremenu pronašla policija, nakon što ju je jedan član porodice pozvao da proveri šta je sa Kalkinom.

Usledila je poplava tvitova sa izrazima saučešća.

Međutim, Kalkin nikako nije mogao biti mrtav jer je, koliko iste večeri pošto je "umro" svirao živ i zdrav u Njujorku sa svojim bendom Pica andergraund (Piža Underground).

Ovaj glumac, koji je imao tolikih problema sa heroinom da je svojevremeno vladala bojazan da mu je ostalo tek nekoliko meseci života, prošlog aprila je takođe bio lažno proglašen mrtvim.

Stranica na Fejsbuku, koja je tu vest objavila, za kratko vreme je dobila milion lajkova, a saučešća su se samo nizala.

Kalkin se još nije oglasio da demantuje svoju najnoviju smrt.

Akter

Pogledajte još