Evo šta boja očiju otkriva o vašem karakteru!

ZELENE OČI

Zelene oči uvek izgledaju sveže i zavodljivo. Osobe koje krasi ova boja očiju su misteriozne i intrigantne. Krasi ih inteligencija i snalažljivost i obožavaju da isprobavaju nove stvari. Maksimalno uživaju u životu i strastveno pristupaju poslu koji ih ispunjava. Vrlo su lepe osobe, a jedina opasna osobina im je ljubomora što vrlo teško drže pod kontrolom. Puni su energije i saosećanja što osete svi oko njih.

PLAVE OČI

Ima nešto vrlo moćno kod plavih očiju, nešto što privlači poput magneta. Upravo zbog toga plave oči se smatraju najpoželjnijima na svetu. Osobe koje krasi ova boja očiju su pametne, srdačne i pune mladosti i života. Takve osobe uživaju u ljubavi, najčešće imaju duge veze te su puni energije. Najjača osobina im je želja i potreba da usreće sve do kojih im je stalo te su spremne da urade sve da to i ostvare. Plavooke osobe opažaju svaki detalj i ponekad mogu biti malo kritične. Oni uživaju u ljubavi i dugoj vezi te su najiskreniji i najodaniji partneri. Kada se zaljube, za svoju ljubav su spremni da učine baš sve.

SMEĐE OČI

Smeđa je najčešća boja oču na svetu. Ljudi smeđih očiju su samouvereni i zanimljivi. Reč je o snažnoj boji koja je povezana sa zemljom i opisuje jednostavnost, kreativnost i pozitivnost. Takve osobe su nezavisne i ljubazne i vole da stvaraju nova prijateljstva. Vole da isprobavaju nove stvari u životu. Iako su odlučni i samouvereni ponekad imaju problema s razumevanjem drugih i izražavanjem svojih osećanja. Sjajni su ljubavnici i partneri te osobe od poverenja.

OČI BOJE LEŠNIKA

Ova boja opisuje prekrasnu mešavinu smeđe i zelene boje koja jednostavno oduzima dah. Reč koja najbolje opisuje osobe ovakvih očiju je elegancija. Reč je o vrlo spontanim i zabavnim osobama avanturističkog duha. Vrlo su prilagodljivi i hrabri, vole raznolikost, a monotonija je njihova noćna mora. Vole da isprobavaju nove stvari i vrlo su privlačne osobe. Što se tiče ljubavi, vrlo su senzualni, ali i izbirljivi te će odabrati samo "onu pravu" osobu. Ali imaju i jednu "opasnu" osobinu, a to je nagla narav koju ponekad teško drže pod kontrolom.

Izvor: avaz.ba

Pogledajte još