Miligram napravio delirijum u Zenici

Arene ispunjene do poslednjeg mesta su najbolji dokaz popularnosti srpskog muzičkog čuda. Zenička publika je bila oduševljena i u delirijumu sa Miligramom u glas pevala sve pesme, a kako se na kraju koncerta moglo čuti, srpsko muzičko čudo je podiglo na noge sve zeničke generacije.

I sam organizator koncerta Beral Music je izjavio “Ovo je jedan od najboljih i najposećenijih koncerata održanih u Zenici “.

Ovo je bio drugi regionalni veliki koncert od kojih bend Miligram na čelu sa Aleksandrom Milicem Milijem odvaja sredstva u humanitarne svrhe. Od koncerta u Banja Luci (stadion Borac) su izdvojili sredstva u humanitarne svrhe poplavljenih područja RS, a od koncerta u Zenici za pomoć pet porodica poginulih rudara jame Raspotočje, kao i za teško obolelog Zeničanina Filipa Blazevića.

(old_image)

Treći regionalni koncert od kog će donirati pomoć biće koncert u 29.novembra u Kombank Areni, a pomoć će biti uručena u svrhu pomoći poplavljenog Obrenovca.

Ulaznice za koncert grupe “Miligram” koji će se održati 29. novembra u Kombank Areni, mogu se nabaviti po cenama od 1000, 1500, 2000 i 2200 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: kombankarena i eventim.

Pogledajte još