Top četiri izvale Tanje Savić!

1. Oni bukvalno kleču i mole me
Sve je počelo kada je u emisiji kod Ognjena Amidižića ničim izazvana prozivala novinare."Oni, kad mene vide prvo na snimanjima, znači, ti novinari, oni se onako oduševe kad me vide: „Jao, pa je l‘ može intervju? Molim te, daj mi intervju“. Bukvalno kleču i mole me za intervju, ja samo uradim ovako (zabaci kosu) i kažem: „Ne! Kako vas nije sramota da tražite intervju, a toliko ste me puta ispljuvali u novinama", izjavila je tada i izazvala opšti podsmeh



2. Neka teška žena, ta Ivana Negativ

Tokom izvođenja pesma "Zbunjena" grupe Negativ, ona je skakala na trambolini i tako prekinula spekulacije da ne peva uživo. Međutim, kada je završila sa izvođenjem usledio je novi biser. Kako bi dokazala koliko je zadatak bio težak odvalila je: "Ivana Negativ peva teško."


3. Dragana Mirković: žena bez nosa

Imala je svoj biser i u poslednjoj emisiji šoua Tvoje lice zvuči poznato kada je imitirala Draganu Mirković.Kada joj je Ivan zamerio što nema veliki nos kao Dragana Mirković u vreme kada je pevala "Pitaju me u mom kraju" - Tanja je kao iz topa odgovorila: "Tada nije imala nos!" To je izazvalo opšti smeh u studiju.

Pogledajte uvredljivu fotku Tanje Savić koja kruži internetom.

4. Incest sa šiškama

I definitvno najžešća izjava svih vremena Tanje Savić, pevačice i žrtve incesta. Kako to izgleda kada imate incest sa šiškama? O svom traumatičnom iskustvu govorila je za TV Pink. Pa uživajte!


M.M

Pogledajte još