Skinite kapute: Očekuje nas topao jesenji dan

Uveče i tokom noći očekuje se povećanje oblačnosti, na jugozapadu Srbije mestimično sa slabom kišom. Ujutru će biti mestimično magla, a minimalna temperatura vazduha iznosiće od pet do 11 stepeni. Vetar će biti slab do umeren, južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno jak.

U Timočkoj Krajini biće oblačno, povremeno sa sipećom kišom i hladnije vreme, a maksimalna temperatura vazduha iznosiće oko 12 stepeni. I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme, a uveče i tokom noći očekuje se povećanje oblačnosti. Vetar će biti slab do umeren, južni i jugoistočni. Minimalna temperatura vazduha iznosiće oko 11, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 18. novembra, u sredu biti umereno oblačno i toplo, u Timočkoj Krajini oblačno sa sipećom kišom i hladnije vreme. U četvrtak i petak biće pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom i to uglavnom u južnim i istočnim krajevima.

Do kraja perioda biće promenljivo oblačno i toplo vreme sa temperaturom vazduha iznad proseka, a u nedelju mestimično sa kišom. Duvaće jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno jak.

Nadlanu / izvor: Blic

Pogledajte još