Šta uzbuđuje žene: Za ove seksi fetiše sigurno niste znali!

U svetu seksualnosti postoje brojni fetiši. Neki su društveno prihvatljivi, a neki malo manje. Uz one poznate, postoje i oni malo manje poznati a koji su svojstveni uglavnom ženama. Upravo njima bavio se Ivillage.com, a mi vam donosimoi pregled nekih ženskih seksi fetiša. Za neke sigurno znate, a neki će vas malo iznenaditi.

Poželjni vampiri
Maštate katkad o seksu s vampirom? Bez brige, to čini mnogo žena i nema ništa loše u tome. Iako su seksi vampiri ženama oduvek bili privlačni, pojava Edwarda Cullena vampire je vinula u novu orbitu poželjnosti.

Hladni vampiri, krvopije kojima je glavni fokus ženski vrat i nežna koža, imaju nešto životinjsko u sebi što budi ženski libido.

Ako vaša draga voli da gleda Vampire Diaries, ili Buffy, True Blood ili Angela, iznenadite je vašim malim privatnim vampir šouom!

Golicanje i češkanje

Volite kad vas vaš muškarac nežno golica tokom predigre? Mnogo žena uživa u tome, ali nekima je to vrhunac užitka. Naime, postoje žene koje na golicanje i češkanje reaguju snažnim seksualnim uzbuđenjem i mogu da dožive orgazam bez penetracije.

Uniforme

Neke žene ništa ne može uzbuditi kao muškarac u uniformi. Pilot, vojnik, doktor, vatrogasac… Nije bitno, važno je samo da je muškarac i da ima uniformu. Takve žene muškarce u uniformama doživljavaju snažno, sposobno i moćno i žele njihovu zaštitu i podršku.

Ako su ovakve igrice u vašem stilu, potražite kostime u nekom od beogradskih seks šopova, iznenadiće vas šta sve tamo možete pronaći!


Voajerizam

Golo muško telo za neke je žene vrhunac užitka. One uopšte nemaju izraženu potrebu za samim seksualnim činom. Njima je mnogo važnije da uživaju u pogledu na golog muškarca. Užitak je, dakako, veći ako muškarac ima skladno građeno telo. Takve žene vole i seks, ali izvor primarnog zadovoljstva je pogled na nagog muškarca.

Tetovaže i lanci
Za neke žene tetovaže su simbol buntovništva, a one vole "zločeste dečake". To su žene koje padaju na tetovirane muškarce s dugim kosama, lancima i nitnama na odeći.

Na prvi pogled, to su neprilagođeni muškarci s kojima je vrlo teško računati na budućnost. No, postoje žene koje baš to vole – potčinjavanje i neizvesnost.


Ruke

Snažne muške ruke za neke su žene gotovo orgazmičko iskustvo. Baš kao što neke muškarce pali, na primer, ženska noga, tako neke žene uzbuđuje lepa, negovana i snažna muška ruka. I ovde je reč o ženama koje tragaju za osećajem zaštite i koje sebe doživljavaju slabim i ranjivim. Baš zato, pojašnjavaju psiholozi, potrebni su im muškarci sa snažnim rukama koji će ih štititi, ali i brinuti se za njih tokom života.

Nadlanu

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.