Ona je imala DŽINOVSKE GRUDI koje su joj uništavale život! (VIDEO)

Keriša Mark (40) godinama je trpela jake bolove u leđima i neprijatne bolove, jer je zbog hormonalnog poremećaja imala abnormalno velike grudi. Zbog svega toga, ona je sebe za jubilarni 40. rođendan častila plastičnom operacijom.
Njeni bolovi u grudima i glavi su bili toliko jaki, da je Keriša sumnjala da su to simptomi moždanog ili srčanog udara. Ali, kada je otišla kod lekara, on joj je objasnio da do neprijatnosti dovode njene velike dojke, i dijagnostikovao joj je gigantomastiju.

(old_image)

Radi se o hormonalnom poremećaju usled kog grudi nekontrolisano rastu.

Ovaj poremećaj se zvanično dijagnostikuje kada masa grudi pređe tri procenta kompletne telesne mase. Zbog ovog poremećaja, Keriša je celog života jako patila. Nije mogla da se bavi nikakvom fizičkom aktivnošću, ljudi su stalno buljili u nju na ulici i tražili da joj dotaknu grudi kako bi se uverili da su prave.

Ona tvrdi da je morala da koristi i selotejp kako bi grudi držala na mestu.

Iako je godinama razmišljala o operaciji, na ovaj potez se odlučila tek pred 40. rođendan, kada su bolovi postali nepodnošljivi. "Pomislila sam, srećan mi rođendan", kaže Keriša. Plastični hirurg iz Bostona, dr Frenklin Rouz, izveo je operaciju i skinuo je oko sedam kilograma tkiva iz njenih grudi.
On je izjavio da u karijeri nikada nije video veće grudi. "Grudi su joj zaista visile do kukova, i bilo je kao da sve vreme na sebi nosite tri košarkaške lopte koliko su bile velike", objašnjava doktor. Keriša nakon operacije i dalje ima velike grudi, ali sada su joj sasvim dovoljne DD korpe.
Dr Rouz kaže da bi se njena kičma vremenom iskrivila da nije na vreme obavila operaciu. Keriša je već počela da dobija vidljiva udubljenja na ramenima, tamo gde stoje bretele od grudnjaka. "Kada me je prijateljica videla prvi put, plakala je. Kada sam prvi put ustala, osećala sam se tako lagano", priseća se Keriša osećaja posle operacije.

(old_image)

Iako je godinama želela da ih se otarasi, ona priznaje da je nakon operacije bila prilično emotivna. "Plakala sam kada sam došla kući. Kao da sam ih oplakivala, bilo je to kao razvod", iskrena je ona. Međutim, sada se raduje svojoj budućnosti sa normalnim grudima. Kaže da će prvo da kupi lep brushalter, a onda ide u šoping kako bi nabavila haljinu bez bretela.


Izvor: blicžena

Pogledajte još