Najveći blamovi - ili kako sam poželeo da se otvori zemlja i da me nema!

Svi, ali svi prave gluposti i nema razloga da se stidite toga. Možda ste baš na taj način nekome ulepšali dan, ili nedelju, jer će se uvek nasmejati kada se seti vašeg malog blama.

Marija (26)
Jednom sam se vraćala sa nekog rođendana i usput mi se išlo u WC, pa smo, par nas, zajedno bile u nekom žbunju. Telefon mi je bio u džepu i sam nazvao jednog druga koji je par minuta slušao šta se dešava, dok mi nije ponestalo kredita...

Čeda (31)
Zvala me je devojka na kafu kod nje. U međuvremenu dok sam došao ona je otišla do prodavnice, i njena keva mi je otvorila. Kako nisam još uvek upoznao njenu mamu, nisam znao ni da toliko liče, kao bliznakinje. Misleći da je ona, ja sam poljubio njenu mamu na blic. I eto bruke niotkuda. P.S. da se zna, mama je izgledala bolje nego ćerka.

Ana (22)
Najveći blam je kad sam bila kod dečka kući i kad sam u pola noći probudila i upoznala njegove roditelje, jer sam razbila glavu o kuhinjski element.

(old_image)

Jana (29)
Svi moji blamovi su vezani za seks, bez obzira na to da li se dešava napolju ili u zatvorenom prostoru. A neću da vam kažem šta! Inace nemam mnogo blamova, samo pravim gluposti.

Ognjen (26)
Otišao sam po devojku, trebalo je da zajedno čekamo Novu godinu. Tada sam i prvi put upoznao njenu mamu. Iako je bio 31. decembar, bilo je veoma vruće. Preznojio sam se dok sam otišao kod nje, još sam tamo seo pored radijatora i počeo da se znojim. Ona se pojavila seksi obučena, a ja se zacrveneo što zbog nje, što zbog vrućine. Kada me je njena mama pitala šta mi je, rekao: "Ma uspalio sam se nešto", i propao u zemlju istog momenta.

Željko (34)
Otišli na bazen, imao sam bele gaće. Kad sam izašao svi su me gledali, jer su bile providne.

Milica (22)
Mislim da je najveći bio kada sam prvi put preterala sa alkoholom. Imala sam 17 i ispovraćala sam se po drugaricinom krevetu.

Stefana (24)
Ranije sam glasno pričala, pa se dešavalo da ljudi čuju to nešto, oni koji su se nalazili u blizini, a recimo - bilo je intimne prirode...

Nadamo se da smo vas nasmejali ovim malim, zabavnim ispalama... Ukoliko vam se dogodilo nešto slično, napišite nam, da se smejemo još malo.

Nadlanu/J.P.

Pogledajte još