Saveti za savršen stajling ove jeseni

Dok je moda ono što je trenutno in i može da se kupi, stil je ipak nešto vaše, nešto što vi kreirate. Ono što je bitno jeste da je stilizovanje besplatno. Nema nikakve nadoknade. Samo je bitno da dobro ovladate ključnim smernicama, opustite se i prepustite svom ukusu.

U nastavku sledi 5 trikova koji će vam pomoći da vaš stajling bude besprekoran i totalno primećen ove jeseni.

Podrvnite rukave i jeans

Dugački rukavi su prosto osmišljeni da ih podrvnete. Pogotovo kada nosite košulju. Tada, takođe nekoliko dugmadi obavezno moraju da budu otkopčani, a rukavi podrvnuti do lakta ili tek ispod njega. Isti slučaj je sa džinsom. Ova dva jednostavna načina stiliozovanja, najlakši su način da vaš autfit izgleda kul, ležerno. Za elegantan izgled, naš predlog je da obujete crne salonke. Sasvim dovoljno da izgledate klasično, otmeno i u trendu.

Nosite blejzer preko ramena

Ništa nije tako kul kao svilenkasti blejzer koji je ležerno prebačen preko ramena. Danas, možete da po pristupačnoj ceni kupite više nego kvalitetan model koji će na vama izgledati skupoceno i šik. A onda, samo vam je potrebno to prabacivanje preko ramena. Sitnica.

Zavežite

Najlakši način da akcentujete struk, a ne pričamo o kaišu, jeste da bluzu ili košulju zavežete po sredini u mali čvor. Mašne su za klinke. Izgleda daleko kreativnije i atraktivnije nego da je samo upašete u džins, pantalone, suknju.

Delimično upasavanje

Umesto da kompletnu majicu upašete u pantalone, ili bilo koji donji deo garderobe, uradite to samo sa jednim delom, tako da vam ostatak slobodno pada preko. Ovo je jedan od najjednostavnijih načina da vaša odeća izgleda ležerno. Isto možete da uradite i sa košuljom, džemperom, bluzom.

Pričvrstite kaišem

Tanak kožni kaiš je sjajan aksesoar kojim možete da transformiše svaki autfit. Od košulje, kaiš može da napravi haljinu, od ešarpe savršen detalj za trenč, a kaput i širok džemper da osveži. Pritom, kaiš ne morate da vežete baš na struku, može da vam padne na bokove ukoliko želite da imate ležerniji izgled. Za ovo stilizovanje vam ne treba puno vremena, a efekat je više nego sjajan.

elle.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.