Butik venčanica Wish

Butik venčanica „Wish Bridal Boutique“ predstavio je ekskluzivne modele ručno rađenih venčanica čuvenih svetskih brendova, a u ulozi manekenki oprobale su se poznate voditeljke: Ivana Baltić, Marija Kilibarda i Dušica Spasić. Vladi Jeliću pripala je uloga džentlmena koji izvodi dame na modnu pistu.

Marija Kilibarda pojavila se u dugačkoj, zlatnoj, Ivana Baltić u plavoj, a Dušica Spasić u beloj haljini. Skoro sve venčanice su duge, ima ih u svim bojama i dezenima. Odlikuju ih i raznovrsni detalji, bogat kroj i materijali.

Autentične modele venčanica renomiranih brendova poput: Reem Acra, St. Pucchi, Priscilla of Boston, Melissa Sweet, Vineyard, Junko Yoshioka New York buduće mlade moći će da kupe, ali i iznajme u butiku „Wish“ (Strahinjića bana 18). Pored venčanica i večernjih haljina svojim klijentima butik „Wish“ nudi nakit i krune kuće „Princess bride tiaras“, kao i brendova Christian Louboutin, Yves Saint Laurent, Coach i Salvatore Ferragamo.

Želja svake mlade je da se sve što joj je potrebno za venčanje nađe na jednom mestu. Butik „Wish“ u kompletu nudi i bele limuzine kako bi venčanje bilo potpuno. S izborom od preko 100 venčanica, ali i večernjih haljina iz najnovijih kolecija poznatih brendova, butik „Wish“ ispunjava sve želje, i dan venčanja čine posebnim estetskim doživljajem.

Tekst: N.V.
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još