Pokrenuta policijska istraga zbog pobede Kajmakoskog, tri osobe privedene!

Daniel Kajmakoski pobedio je na festivalu u Skoplju i postao predstavnik Makedonije na Evroviziji 2015. u Beču, ali je priča o nameštanju glasova dovela do policijske istrage!

Pobednik prvog izdanja šoua „X faktor“ trijumfovao je sa pesmom „Jesenje lišće“, a iza sebe je ostavio Tamaru Todevsku i još 18 učesnika. Ubrzo potom, policija u Skoplju privela je na informativni razgovor troje od četvoro osumnjičenih, zbog organizovanja i sprovođenja prevare telefonskim glasanjem na Skopskom festivalu, na kome je sinoć izabran makedonski predstavnik za Evroviziju 2015, saopštio je makedonski MUP. Četvrti osumnjičeni nije priveden jer se nalazi u inostranstvu. Svi osumnjičeni branili su se ćutanjem, posle informativnog razgovora su oslobođeni, a najavljeno je da će protiv njih naknadno biti podneta krivična prijava.

- Organizatori su me pozvali na takmičenje i nemam potrebe da nameštam glasove publike. Niko iz mog tima čak nije poslao SMS. Za optužbe smo saznali iz medija. Očekujem da se policija oglasi i videćemo šta će se dogoditi - rekao je Daniel pre vesti o hapšenju.

- Verujem da ću dobiti 12 poena ne samo od Srbije već i od mnogih drugih. Srećan sam što sam deo ovog projekta i što idem na Evroviziju. Očekujem dobar plasman - zaključio je Kajmakoski.

Izvor: Kurir

Pogledajte još