Beograđanin lepio fotografije gole bivše devojke po banderama, pa završio u zatvoru

BEOGRAĐANIN V. J. (58) uhapšen je zbog svojevrsne psihičke torture jedne Kikinđanke. Ogorčen jer njegova bivša draga nije htela da mu se vrati, pošto su raskinuli dugogodišnju vanbračnu vezu, u dva navrata pola Kikinde izlepio foto-lecima sa lascivnim ljubavnim scenama sa žrtvom. Osumnjičeni bi, s obzirom na to da mu se na teret stavlja krivično delo - nasilje u porodici, mogao da u zatvoru odleži od tri meseca do tri godine.

Žrtva, četrdesetogodišnja Kikinđanka bila je nekoliko godina u emotivnoj vanbračnoj vezi sa ovim Beograđaninom. Dok je bilo njenih emocija i njemu je sve bilo potaman. A, kada je digla ruke od ljubavne idile, V. J. je pokušao na sve načine da naočitu Kikinđanku ubedi da mu se vrati. Kako u tome nije uspeo, pribegao je pretnjama i ucenama, pa se uznemirena žena policiji obratila za pomoć, koja je i napisala prijavu protiv nasilnika. Usledila je sudska zabrana navalentnom Beograđaninu da prilazi bivšoj dragoj.

- Beograđanin se, međutim nije obazirao na mogućnost da krivično odgovara ako prekrši odluku suda. Nastavio je da preti bivšoj, nagoveštavajući da će je javno obrukati. A onda, pre mesec dana, na nekoliko lokacija u Kikindi osvanuli su razbacani mini-leci, s diskreditujućom vulgarnom porukom, portretom i imenom žene, uz nekoliko fotografija s lascivnim ljubavnim scenama u kojima je ona s muškarcem čiji lik se ne vidi - navode u istrazi. - Pre nekoliko dana ponovo su se, u delu grada u kojem žrtva stanuje, pojavio istovetan kompromitujući materijal.

Ubrzo je V. J. uhapšen. On se sumnjiči „da je smislio i sproveo ovakav gnusan čin“.

POSLOVAN ČOVEK
Osumnjičeni je, kako „Novosti“ saznaju, preduzetnik. Posao mu, nezvanično, ne ide loše. Ima dva odrasla sina iz prvog braka. Njegova žrtva je osoba za koju komšije i kolege s posla imaju samo lepe reči. Ima maloletno dete. Pred novinare nije htela.

Izvor: Novosti

Pogledajte još