BATALI IGRE PLAKANJA: Ne budi derište i preboli ga kao odrasla žena!

1. Blokiranje na fejsu

Ne bi trebalo da te zanima s kim se viđa po gradu niti bi trebalo da te pogađa ako vidiš neku njegovu fotku na fejsbuku koja navodno pokazuje koliko mu je dobro bez tebe. Blokiraj ga i kreni dalje.

2. Prijateljice su spas

U početku će biti teško, ali nikako nemoj dozvoliti da se utopiš u more suza i gledaš romantične komedije i drame sama. Pozovi ekipu i prebolite ga zajedno.

3.Mobilni ti je najgori neprijatelj

Da znamo da imaš potrebu da mu pošalješ poruku, pogotovu posle izlaska punog alkohola. Zamoli prijateljicu da ti čuva telefon i ni po koju cenu ga ne da ako joj isti tražiš. Ona će znati zbg čega to radiš a to te automatski vodi u provaliju.

4. Spolji svet

Nema potrebe da druge smaraš s tvojim ljubavnim problemima, oni to ne žele da čuju. Zato su tu bliske prijateljice.

5. Nađi novi hobi

Vežbaj, trči, šetaj, kreni na jogu, tenis… Ples je uvek odličan, Zašto bi gubila vreme u plakanju kada možeš da učiniš nešto dobro za sebe.

6. Kloni se udvarača

Novi muškarac ti ne treba odmah nakon raskida. Ranjiva si a kriterijumi su ti mnogo ispod prihvatljivog nivoa. Daj sebi vremena.

7.Ne odgovaraj mu na poruke

Kraj je kraj, a nova poruka od starog dečka je iskušnje koje će te naterati da ponoviš istu grešku. To je začarani krug. Hajde ovako, ako ti i pošalje poruku, umesto da mu odgovoriš, pozovi drugaricu ili izađi u šetnju… Provereno deluje.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još