TUGA DO NEBA: Kad otac peva sinu koji umire (VIDEO)

Za Krisa Pikoa taj momenat očaja se desio kada je njegova voljena supruga Ešli, preminula 8. novembra, posle hitnog carskog reza. Imala je samo 30. godina.

Ali, dok je sedeo kraj inkubatora u kome se nalazio njegov prevremeno rođen sin Lenon, Kris nije želeo da se preda. Lenon je rođen u 24-oj nedelji i njegovo stanje je bilo kritično.

Ešli i Kris

(old_image)

Dok je bila trudna, Ešli je osećala kako se beba pokreće čim bi čula muziku, zato je Kris odlučio da donese gitaru na intenzivnu negu i da peva svom minijaturnom sinčiću u nadi da će uspeti da se izbori i preživi.

Kris mu je svirao i pevao divnu stvar od Bitlsa ‘Blackbird’, nežno i tiho, jer je znao da ga maleni Lenon čuje.

Ipak, život može da bude još tužniji i okrutniji. Pesma i sva Krisova ljubav nisu pomogli, pa je maleni Lenon umro četiri dana kasnije u očevom naručju.

Na web stranici koja je posvećena prikupljanju sredstava, a koju su napravili prijatelji i rodbina, Kris je napisao: “Dragi moji, srce mi je dok ovo pišem teže od olova. Moj maleni borac, Lenon Džejms Piko je zauvek zaspao u tatinom naručju prošle noći. Oko njega su bili porodica, prijatelji, najbolje medicinsko osoblje, doktori i sestre. Bio je obučen u ono što mu je moja voljena Ešli kupila, sa malenom gitarom na benkici, umotan u ćebence koje su napravili dragi prijatelji. Ne mogu da vam opišem koliko sam zahvalan što sam proveo snjim i ova četiri dana koja nikada neću zaboraviti. Njegova mama bi bila presrećna da je mogla da ga drži, dodiruje, okupa, da mu peva, kao što sam ja imao privilegiju da sve to učinim...”

(old_image)

Web stranica je napravljena da bi se prikupila sredstva koja bi pokrila medicinske troškove, kao i sredstva koja bi olakšale Krisovoj i Ešlinoj porodici sa budućim finansijskim izdacima.

Pogledajte ovaj snimak i pokušajte da ne zaplačete...

Izvor: news.com

Pogledajte još