Zavarali je mišići: Moj dečko je bio devojčica!

Ona je doživela šok kakav nijedna druga devojka nije doživela! Kad je počela da se zabavlja sa mišićavim i muževnim Kijeranom Molonijem (23), Šarlot Uri (20) nije ni pomišljala da će jednog dana otkriti da je njen potentni i reprezentatnivni dečko pre samo deset godina bio slatka mala tatina i mamina princeza.

Možete zamisliti koliko je bila šokirana kad joj je Kijeran jednog dana prišao i rekao: “Draga, imam nešto da ti kažem”, a zatim priznao da je pre sedam godina promenio pol, i pokazao joj slike iz detinjstva: “Šarlot, ja sam rođen kao devojčica, po imenu Kjara”!

(old_image)

- Nikad ne bih pogodila šta ima da mi kaže, ni iz hiljaditog puta. Bila sam iznenađena, jer je tako muževan i mišićav, ali volim ga takvog kakav jeste i nikad ga ne bih menjala. Biologija nije bitna, on je moj najbolji prijatelj, a i veoma je muževan i ima sjajno telo – kaže Šarlot.

Šarlot je sportski podnela ovaj šok, čak i više od toga – ona i Kijeran sada planiraju da se venčaju i da naprave bebu – koristeći spermu najboljeg Kijeranovog prijatelja.

- Kad sam upoznao Šarlot, oduševila me je njena lepota, pa sam se plašio da joj kažem svoju tajnu. Trebalo je da prođe neko vreme, da zadobije moje poverenje, a onda sam joj sve rekao. Druge devojke koje sam imao su me ostavile čim su saznale moju tajnu, ali Šarlot je drugačija. Ona je neverovatna – kaže Kijeran, koji je odlučio da promeni pol u 14. godini, pošto je izgubio/la nevinost sa dečakom, i osetio da je to što je uradio “pogrešno”.

Izvor: telegraf

Pogledajte još