Vučić: Napad na Beka nije profesionalno izveden

On je, odgovarajući na pitanja novinara u Lazarevcu gde je obišao rudarski basen Kolubara i kop Tamnava zapadno polje, rekao da mnogi nisu očekivali da će kada su zločinački ubijeni mala Tijana Jurić ili Luka Jovanović ubice biti pronadjene, ali da to jeste učinjeno.

"Ovo svakako nije bilo profesionalno izvedeno, nije reč o pokušaju profesionalnog ubistva. Mnogo grešaka su počinioci načinili i gotovo sam uveren da će u danima koji su pred nama oni koji su to uradili biti pronađeni i izvedeni pred lice pravde", kazao je Vučić.

Kako je naveo, to je najvažniji zadatak države da se pokaže da nijedan zločin ne može proći nekažnjeno.

"Oni koji su to počinili biće uhvaćeni i biće kažnjeni gotovo sam siguran u to", kazao je premijer i dodao da je, naravno, važno i to da je Beko živ.

Biznismen Milan Beko je juče oko 17 sati ispred svoje kuće na Dedinju pogodjen u stomak, a načelnik beogradske policije Veselin Milić rekao je da su najverovatnije dva izvršioca učestvovala u napadu na njega.

Beko je odmah posle ranjavanja operisan, a njegovo stanje je stabilno ali su povrede teške i opasne po život.

Inspektori beogradske policije na mestu pucnjave sinoć su pronašli tragove za koje veruju da će ih dovesti do napadača na Milana Beka.

U cilju otkrivanja motiva napadača i njegove identifikacije, najvažniji je razgovor sa Milanom Bekom. Policija do sada nije imala saznanja da njemu neko preti kao ni naznake da bi neko mogao da puca u njega.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.