Autobus s košarkašicama Radničkog sleteo u kanal, pet povređenih!

Četiri košarkašice ženske kadetske ekipe "Radničkog" iz Kragujevca i jedna majka lakše su povređene sinoć kod sela Županjac na putu Šabac-Valjevo, kada je autobus kojim su se vozile sleteo sa puta, izjavila je trener ekipe Vesna Despotović, koja je takođe bila u tom autobusu

"Povrede koje imaju košarkašice su istegnuće vrata, povreda vilice, polomljen prst i posekotine po licu, dok je najteže povređena majka jedne košarkašice koja ima povredu ramena kao i posekotine", rekla je Despotović i dodala da su ostali ugruvani.

Prema njenim rečima, autobus u kojem je bilo 13 košarkašica, troje roditelja i ona kao trener, sletelo je sa puta kod sela Županjac i svi su rano jutros stigli u Kragujevac, posle ukazane pomoći u valjevskoj bolnici.

"Na jednoj krivini vozač je izgubio kontrolu nad autobusom, posle čega je sleteo sa puta, potom smo se kretali preko nekih livada i bukvalno smo uleteli u jedno dvorište", rekla je Despotović.

Naglašavajući da su meštani odmah pritrčali u pomoć, Despotović je rekla da su svi iz autobusa smešteni u domu "Županjac" vlasnika Branka Racića gde su se okrepili toplim čajem i sokom,a povređeni su prevezeni u bolnicu u Valjevu.

Ženska kadetska ekipa KK "Radnički" vraćala se sa utakmice prvenstva Srbije u Šapcu. U ekipi su dve devojčice koje imaju 16 godina, a sve ostale imaju 13 ili 14 godina.
Izvor: blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.