Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 17. novembar - nedelja, 23. novembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi o ove nedelje mogu očekivati više izlzaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, naroćito ako budu na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka biće posvećeniji parteru I porodici.posvete porodici.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje mogu osećati kako partner želi da preuzme kontrolu u vezi, ali se neće svima dopasti način na koji to radi. Slobodni pripadnici znaka dobro će se zabavljati ako se nađu na nekom putovanju gde im veza se može dopasti osoba iz inostranstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu da očekuju pozitivne promene na emotivnom planu, a slobodni pripadnici znaka imaće veće šanse za nova poznanstva i veze. Zauzeti pripadnici znaka će se više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje mogu intenzivnije osećati partnerovo nerazumevanje i nespremnost na kompromis, ali će to morati da istrpe, jer će teško naići na razumevanje. Neki pripadnici znaka mogli bi se naći pred važnom emotivnom odlukom koja neće biti laka.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje ulaze u povoljnij ljubavni period koji im može doneti prilike za nova poznanstva, pa bi se neki moglei prilično zaljubiti, ali i započeti novu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da sa partnerom obnove pozitvan ljubavni odnos.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će ove nedelje biti okrenute porodici i lakše će rešavati nesporazume sa partnerom koji će pokazivati više tolerancije i razumevanja. Nekim pripadnicima znaka mogla bi da se dopadne osoba koja može biti zauzeta, pa su moguće i tajne ljubavne veze.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje ulaze razdoblje kada će biti raspoloženije za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva, naročtio preko prijatelja. Zauzeti pripadnici znaka biće otvoreniji za dogovore i želeće stabilnije odnose u vezi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima, ali mogu biti zahtevniji prema partneru, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Slobodni pripadnici više će se družiti i imaće šansi za nova poznanstva i emotivne veze.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi će ove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom palnu zahvaljujući ulasku Venere u njihov znak, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni pol. Zauzeti mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu biti prilično zahtevni prema partneru i teško da će sa njma biti moguć pozitivan dogovor. Neki se mogu naći pred važnom životnom odlukom. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube, ali i da idealziju osobu koja im se sviđa.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje biti opuštenije i otvorenije za nove kontakte, kojih će najviše biti u prijateljskom društvu. Zauzeti pripadncii znaka imaće osećaj da im partner poklanja više pažnje i emocija, pa će lakše tolerisati njegvu potrebu da ih kontroliše.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje ulaze u poztivnije ljubavno razdoblje kada će se više truditi da uspostave dobre odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnu vezu.

conopljanews

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.