ZA NEVERICU: Perčević se krio u garderoberu iza gomile sakoa!

Prema policijskim izvorima ovog lista, Perčević je u subotu rano ujutro, dobivši informaciju da ga je policija tražila u stanu na kom je prijavljen, odvezao službeni auto u garažu svoje zgrade i drugim kolima se odvezao kod Ćosića. Kada je policija predveča zakucala na vrata Ćosićevog stana, Perčević je panično pobegao u spavaću sobu i sakrio se u plakar, iza okačenih sakoa.

List Informer piše i da se biznismen ponašao krajnje neobično.

"Samo što nije zaplakao. Tresao se, mucao, govorio da će sam doći u policiju, da je sve ovo samo nesporazum, da je on radio samo ono što su mu rekli da radi...", tvrdi izvor iz istrage.

Navodno, Perčević je tvrdio da je hteo samo da odmori tog vikenda, pa bi se sam predao u ponedeljak.

"Ipak, mi sumnjamo da je pokušao da zavara policiju i da je nameravao da pobegne negde u inostranstvo", ističe izvor iz policije i nastavlja:

"Ćosiću je trebalo više od pet minuta da otvori vrata, folirao je da mu je pokvarena brava... KAd su policiajci ušli tvrdio je da je sam, da nema nikoga s njim, a na naše pitanje odgovorio je da Perčevića nije video više od 10 dana. Krenuli smo u pretres i u garderobnom plakaru u spavaćoj sobi našli Perčevića. Drhtao je skriven iza okačenih sakoa..."

Perčević nije pružao otpor, bio je sav pometen, tresao se, mucao, i pokušao da se pravda, ali je mirno pošao sa policijom. Uhapšen je i Milivoje Ćosić, u čijem se stanu Perčević krio, a inače, on je bratanac nekadašnjeg ministra privrede Živote Ćosića, navodi Informer.

Perčević se sumnjiči da je nezakonito dobio 34 kredita kod Univerzal banke vrednih 1,4 milijardu dinara, odnosno 12 miliona evra.

Izvor: informer/pressonline

Pogledajte još