Model ženskih cipela na koje će svaki muškarac odlepiti!

Veliko otkriće glasi – muškarci obožavaju kada na devojci vide crvene salonke!

Crvene cipele sa visokom petom, od lakovane ili mat kože, velura ili pliša, neprolazni su trend, osim što su apsolutno neodoljive frajerima. Međutim, takve cipele su prilično provokativne, pa je zato važno da pažljivo birate ostatak outfita, kako ne biste na kraju izgledali previše vulgarno i „jeftino“.

(old_image)

Generalna je preporuka da uz seksi crvene salonke nosite svedene komade, poput elegantne crne haljine do kolena, ili ležernije kombinacije, poput farmerki i jednostavne majice.

Nadamo se da za kombinaciju: crvene cipele plus mrežaste ili čarape sa šavom, ne treba da objašnjavamo zašto je zabranjena. Helanke i kratka majica u bilo kojoj varijanti, a naročito uz crvene salnoke, takođe su put do modne katastrofe. S druge strane, helanke i oversize džemper ili duža tunika, mogli da budu deo efektnog stila.

Ukoliko se obučete jednostavno, uz crvene cipele možete nabaciti i ešarpu u istoj boji.

Dakle, nabavite jedan ovakav par, ali pažljivo birajte ostatak odeće. Naravno, u prilikama „samo za njegove oči“, zaboravite na sva pravila i slobodno uskočite u svoj najerotičniji veš i haltere – na to će tek odlepiti!

Cosmoplitan

Pogledajte još