Ubedljiva pobeda Vojvodine posle tri neuspeha

BEOGRAD, 3. oktobra 2009. (Beta) - Fudbaleri novosadske Vojvodine savladali su u Beogradu ekipu BSK-a sa ubedljivih 3:0 i u sedmom kolu Jelen Super lige prekinuli niz od tri prvenstvene utakmice bez pobede.

Het-trik za Vojvodinu postigao je Dragan Mrđa, koji je mrežu BSK-a drugi put zatresao sa penala, pa su novosadski crveno-beli stigli do tri boda na prvoj utakmici po raskidanju saradnje sa dosadašnjim trenerom Dragoslavom Stepanovićem. Poslednji, četvrti gol za Vojvodinu postigao je 18-godišnji Danijel Aleksić.

Poslednji, četvrti gol za Vojvodinu postigao je 18-godišnji Danijel Aleksić.

Vojvodina, koju je protiv BSK-a sa klupe predvodio dosadašnji Stepanovićev pomoćnik Zlatomir Zagorčić, sada ima 13 bodova, tri manje od vodeće Zvezde i jedan od drugoplasiranog Partizana.

Zvezda će kasnije danas u derbiju kola igrati sa OFK Beogradom, koji sa Vojvodinom trenutno deli treće mesto na tabeli, dok će Partizan sutra gostovati Spartaku u Subotici.

Tri boda na današnjim mečevima osvojili su i fudbaleri Jagodine i Metalca.

Jagodina je zahvaljujući golovima Srđana Novakovića i Bojana Beljića na svom terenu pobedila fenjeraša Čukarički sa 2:0, dok je Metalac u Kragujevcu savladao Borac iz Čačka sa 1:0.

Pobednički gol za tim iz Gornjeg Milanovca postigao je Misdongar Betolingar.

Napredak i Javor su u Kruševcu igrali nerešeno 1:1, a pobednika, ali i golova nije bilo i u Smederevu gde je istoimeni tim podelio plen u susretu sa Mladim Radnikom.

Pogledajte još