Modni saveti za niske muškarce

Evo nekoliko brzih modnih saveta za niske muškarce:

- Predugačke pantalone će samo naglasiti vaš problem. Uvek kupujte pantalone odgovarajuće dužine, ili ih skratite ako su predugačke.

- Isto pavilo važi za predugačke košulje, treba ih izbegavati. Košulja ne bi trebalo da prelazi preko prepona kad je upasana i trebalo bi da je nešto kraća kad je ispasana.

- V izrez će vizuelno izdužiti Vaš vrat i delovaćete viši, za razliku od rolke koja ima potpuno suprotan efekat.

- Držite se proverene klasične kravate i izbegavajte leptir mašnu.

- Izbegavajte dugu kosu, jer će vizuelno skratiti dužinu vrata.

(old_image)

- Odeća poput jakne ili kaputa treba da bude u srazmeri sa sopstvenom visinom. Izbegavajte jakne koje padaju preko kukova i kapute koji su duži od butina.

- Tanje i tamnije tkanine mogu učiniti da delujete viši.
Obucite se u više nijansi iste boje, na primer, tamno sive pantalone i svetlo siva košulja. Ovo je dobro poznati trik koji dizajneri koriste u ove svrhe.

- Vartikalne pruge su još jedan način da produžite izgled Vašeg tela.
Razmislite o kupovini cipela sa debljim đonom ili posebnim ulošcima koji se stavljaju unutar cipela i služe da Vam dodaju neki centimetar.

Bez obzira na to kako ste obučeni, imajte na umu da je neophodno da imate pravilno držanje tela, tako ćete maksimizirati svoju visinu. Povijena kičma i nepravilno držanje će uticati na to da delujete još niži i zdepastiji. Naravno, ide Vam na ruku da budete fit, jer će nepotrebni kilogrami vizuelno da Vas skraćuju.

kosulje.rs

Pogledajte još