JUNAK! Silovatelj oteo dečaka u Negotinu, ovaj se odbranio udarcem u genitalije

Foto ilustracija: yayimages
Dečak je, srećom, izbegao gnusan čin, a silovatelja je tako snažno udario u međunožje da je ovaj pao od bolova. Sve se odigralo kao u jezivom krimi filmu.

Sve je počelo u Kočinoj ulici u Negotinu. Dečak se vraćao iz kafića kući, kada mu je s leđa prišao nepoznati muškarac i udario ga tupim predmetom u glavu. Dečak se onesvestio, a napadač ga je odvukao do automobila, ubacio unutra i odvezao do skrovitog mesta u blizini sela Bukovče.

- Dečak se osvestio sav bunovan. Nije znao gde se nalazi. Onda se prisetio i od straha počeo da drhti. Onda je silovatelj pod pretnjom isterao dečaka iz kola i naterao ga da klekne. Muškarac je stao ispred njega, svukao pantalone i donji veš i naredio dečaku da ga oralno zadovolji. Ako to ne učini, napadač mu je kazao da će ga na mestu ubiti - saznajemo od nadležnih.

Dečak je malo prišao genitalijama napasnika, a onda je svom snagom zamahnuo pesnicama i udario ga u genitalije. Silovatelj je jauknuo kao životinja, od bolova se savio, a zatim pao na zemlju grčeći se.

Dečak je to iskoristio i počeo da trči koliko ga noge nose. Sav zadihan je stigao u selo Bukovče i utrčao je u prvu kuću odakle je pozvao policiju. Međutim, dok je policija stigla, silovatelj je pobegao. Za njim se intenzivno traga.

Nadležni su ovo delo okarakterisali kao pokušaj silovanja.

Izvor: blic

Pogledajte još