DA, veće je BOLJE! Evo 6 razloga zašto muškarci više vole da ljulja nego da žulja!

Ovde pričamo o onim proporcionalnim bucama, koje imaju guze koje mogu da promene Zemljinu orbitu oko Sunca. Grudi koje čine da bretele od brusa cvile pod teretom. One tople, mekane i radijantne debeljuce, koje vole da flertuju i eksperimentišu.

NJIH će svaki muškarac obožavati, a evo i zašto:

1. Debeljuce su prosto seksi
Muškarci vole žene koje su mekane na dodir, da ne žuljaju. Muškarac treba da bude čvrst i u formi, dok žena treba da bude mekana i nežna. Seks je drugačiji kad imate šta da zgrabite u trenutku strasti. A snovi posle seksa su toliko slađi kad je vaša draga fino zaobljena.

2. Svaki muškarac želi divlji seks sa debelom devojkom

Muškarci vole izazov. Svako može da zadovolji mršavicu, ali sa debeljucom misle da je drugačije. Seks sa debeljucama je često znojav, strastven i divalj. Svaki položaj zahteva više truda, i veći alat.

3. Debele su zabranjene

Društveni ideal ženskog izgleda je žgoljava manekenka, a muškarci osećaju uzbuđenje dok krše norme, beže od "prihvatljivog", pa su tako i skloniji eksperimentisanju sa debeljucama.

4. Oralno zadovoljenje od debeljuce je neprevaziđeno

Senzualne, strastvene, glasne - debeljuce izgleda pružaju pun ugođaj. Kad su zadovoljne sobom, žele da zadovolje i svog muškarca.

5. Punačka devojka - punačka vagina

Muškarci obožavaju kad "tamo dole" ima mesa. "Ništa nije bolje nego kad ti se pe*is izgubi u devojci, kad osećaš svaki deo nje." rekao je jedan od naših ispitanika.

6. Debeljuce se osećaju dobro u svojim telima

One koje su prihvatile svoj izgled su samouverene, društvene, duhovite i seksi. One zahtevaju pažnju, a uzvraćaju fenomenalnim seksom. Čak i one koje se ne osećaju toliko dobro povodom svojih tela, počeće da se osećaju sjajno kad nađu muškarca koji će obožavati njihove obline.

(old_image)

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još