Domaćom kremom uklonite celulit za 7 dana

Sastojci:

- bilo koja dečija krema (100 ml)

- 5 do 6 tableta mumijo (nabaviti u apoteci)

- 20 kapi eteričnog ulja narandže

- eterično ulje cimeta (3 do 5 kapi)

Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dečija krema, jer ne sadrži nikakve štetne dodatke. Ima idealan sastav masnoće i vlage.

Tablete mumijo veoma se često koriste ne samo u borbi sa celulitom, već i kod strija. Mumijo zateže kožu, povećava njenu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom.

U borbi protiv celulita veoma su efikasna i eterična citrusova ulja. Sami možete odabrati koje ćete ulje koristiti: ulje narandže ili limuna. Ova ulja zatežu i hrane kožu korisnim materijama.

Ulje cimeta ne samo da poseduje prijatnu aromu, već je i veoma delotvorno u borbi sa narandžinom korom. U kombinaciji sa citrusovim uljima daje odlične rezultate.

Priprema:

U teglicu staviti 100 ml dečije kreme. Zatim dodati 5 ili 6 tableta mumijo (isitnjene u prah) i promešati. Tablete mumijo držite u frižideru, lakše se istisnu i isitne. Dodati 20 kapi narandžinog (ili drugog citrusovog ulja) i ne više od 5 kapi ulja cimeta. Sve sastojke temeljno promešajte, poklopite i ostavite da odstoji 8 do 10 sati. Posle toga, promešajte ponovo.

Tretman:

Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je svakodnevno kremu utrljati u problematične delove tela, snažnim pokretima. Prve rezultate primetićete već posle 7 dana.

pozdravsuncu

Pogledajte još