Eric Cloutier u Tjubu!

On je u underground krugovima poznat kao vrhunski DJ ali je svoje prvo producentsko izdanje objavio tek ove godine i to za label "Mosaic" za koji potpisuju i Steve O' Sulivan i Freund der Familier. Među svojim omiljenim nastupima je izdvojio onaj iz avgusta ove godine, kada je ispunio svoj san puštajući u kultnom klubu "Berghain".

U Beograd dolazi u petak 21.11. kako je najavio "pod utiskom energije iz Berghaina koju namerava da prenese na The Tube" gde obećava vrhunski rejv. Ulaz za ovaj event će biti besplatan do ponoći a nakon toga će iznositi 300 RSD.

(old_image)

Nakon ovog sjajnog gostovanja, očekuje nas i techno subota koja se ponovo vratila u Tube. U subotu 22.11. na "Retro Techno" žurki će muziku puštati dobro poznata ekipa domaće tech scene - Goran Zmix Kovačević, Mark Wee i Sale L a ulaz za ovaj event je besplatan. Do kraja novembra i tokom celog decembra nas očekuje vrhunski program u Tjubu jer nakon Cloutiera, narednih vikenda nastupaju Traumer (05.12.), Minilogue (12.12.), zatim Uto Karem (19.12.) i za kraj decembra dolazi jedno od najčuvenijih imena psy-trance scene u svetu, Shanti Matkin (26.12)

Vidimo se u Tjubu!

Pogledajte još