9 stvari koje svaki muškarac treba da zna o ženama

1. Ponekad jednostavno morate samo da slušate. Kada se žene žale na svoje prijateljice koje su postale gnjavatorke, nije im potreban tipičan muški savet „iskuliraj“. Nekad jednostavno ne žele da iskuliraju već da se žale, a muškarac samo treba da ćuti i sluša. Ne morate uvek biti Gospodin Savetnik.

2. Sa lakoćom radimo više stvari istovremeno.
Zato je frustrirajuće kada ne odgovorite na naše pitanje čitavih 10 minuta jer ste oduševljeni najnovijom epizodom Game of Thrones.

3. Ne želi svaka žena automatski da se uda za vas. Izuzev ako niste Bred Pit koji posle višestrukog orgazma donosi doručak u krevet, većina žena neće osetiti potrebu da budete otac njene dece. Netačno je da žene odmah žele da uskoče u ozbiljnu vezu, nekad je 10-minutni seks u pauzi za ručak sasvim dovoljan.

4. Depilacija je smrt pre smrti. Da li stvarno mislite da se osećamo uzbuđeno kada idemo na depilaciju? Ne, mi nismo rođene glatke i zato svaki put kad stavite „njušku“ na našu mekanu kožu obavezno izrazite zahvalnost glasno!

5. Žena je nešto više od vagine i grudi.
Erogene zone su svuda. Ne budi lenj, nađi ih!

6. Želimo da sami želite da radite neke stvari.
Da, žena voli kad je muškarac iznenadi cvećem ili kada go kuva samo za nju. Ipak, ne bi bilo loše da na tu ideju dođete sami, a ne nakon što vam devojka ishisteriše da ste romantični kao pećinski čovek.

7. Posle obroka žudimo za seksom, ali nam je stomak previše pun da se pokrenemo. Logično, zar ne?

8. Dugo spremanje za nas je zabavno. Volimo predugo da se tuširamo primenom 12 različitih ulja i krema jer nam je to zabavno. Nije naša krivica što niste u potpunosti prihvatili magiju kozmetičke industrije.

9. Želimo da budete iskreni oko raskida. Bez izgovora! Svako od nas ima svoje živote koji se neće raspasti ako dođe do raskida. Samo nam recite šta je pravi razlog. Odrasli smo, zar ne?

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još