ZAŠTO nemam dečka?

AKO ste došli u fazu da se pitate kako je moguće da nemate ni momka, a mnogo „gore“ od vas već su se udale, vreme je da skenirate sami sebe i pronađete razlog zbog kog niste u vezi iako biste želeli da budete.

* Ne volite da izlazite

- Savršeni princ se pojavljuje na vašim vratima samo u bajkama i holivudskim filmovima. U životu, moraćete da se potrudite i za početak, izađete iz kuće. Ne morate „visiti“ po klubovima, idite u bioskop, upišite kurs, šetajte se.

* Vi ste centar sveta

- U redu je posvetiti se sebi i uživati u aktivnostima koje nas čine srećnim. Ali ako to radite sve vreme, doći ćete u situaciju da želite da radite samo ono što vama odgovara, pa i kada se pojavi potencijalni momak, otpisaćete ga brzo.

* Suviše ste zauzeti

- Ovo je realan problem u 21. veku čiji nas ritam melje. Ali, kada se dobro organizujete i uspostavite prioritete, shvatićete da verovatno imate mnogo praznog hoda koji možete usmeriti u pravcu zabavljanja.

* Imate previsoke standarde

- Tražite partnera koji je obrazovan, ali ne pametuje, situiran, a bez zmije u novčaniku, duhovit, ali se ne šali na vaš račun, romantičan, ali ne i patetičan, nežan, ali i grub kad treba, i naravno zgodan, ali ne provodi sate u teretani. Ako ste savršeni, samo napred.

* Previše ste agresivni i netaktični

- Nije problem šta kažete, već kako. Ako ste nekog tek upoznali, nemojte ga verbalno napadati jer će se osetiti kao da je u ringu, pa će poželeti momentalno da pobegne. Stišajte ton, spustite loptu, a rasprave ostavite za trenutak kad ga bolje upoznate.

Nadlanu / izvor: Novosti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.