Ovakve ljubavne savete nećete čuti od starijih

Ključ dobre veze je dobra komunikacija u krevetu
Dobra usklađenost i komunikacija u krevetu pozitivno će uticati na vašu ljubavnu vezu. Podelite sa partnerom sve one sitnice koje ste želeli da isprobate u krevetu, a bilo vas je sramota da mu kažete. Ako ste zadovoljni ljubavnim životom unutar vašeg kreveta, veza će vam biti bolja, a i vi ćete biti srećni i zadovoljni.

Prisetite se samog početka veze
Sećate li se početka vaše veze kada je sve bilo uzbudljivije i zanimljivije? Verovatno ste izlazili na puno sastanaka, jeli i pili u popularnim restoranima i radili sve one stvari koje sada ne radite. Morate prihvatiti da je period “medenog mjeseca” iza vas, ali da je u redu da se, s vremena na vreme, prisjetite stvari koje ste radili upravo tada. Ovo će vam sigurno osvežiti vezu i podsetiti na to koliko se vas dvoje zapravo volite.

Zaboravite na tradiciju
Živimo u 21. veku i dosta se toga promijenilo u odnosu na vreme u kojem su živele naše bake. Zaboravite na onu staru “da put do muškog srca dolazi preko stomaka” i zamenite uloge. Današnje žene su samostalne, samouvjerene i znaju šta žele i definitivno im mesto nije samo u kuhinji. Dopustite svom muškarcu da vam pokaže svoje umijeće u kuhinji. Par koji je ravnopravan u svemu je par koji će imati dugu i stabilnu vezu.

Borite se za svoju ljubav
Svi bismo želeli da nađemo princa na bijelom konju koji će biti lep, zgodan, pametan i, eventualno, bogat. Takvog muškarca ćete vjerovatno tražiti ceo život i na kraju ćete i ostati sami. Budite realni, nađite nekoga ko će vas činiti srećnom i bez koga nećete moći da zamislite svoj život. Budite optimistični i verujte da tamo negde postoji vaša srodna duša. Budite spremni da marljivo radite na svojoj vezi. Uostalom, ako se dovoljno volite, ništa vam neće biti teško da svoju ljubav sačuvate zauvek.

Ne postoje dve jednake ljubavne veze
Iako je dobro da se ponekad sa prijateljicom posavetujete o ljubavnim problemima koje imate u vezi, imajte u vidu da je svaka veza posebna na svoj način. Svoju vezu sami gradite, jer ipak vi najbolje znate šta vas i vašeg partnera čini srećnim.

Izvor: minimagazin.info

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.