Žene koje se ljute na partnera najčešće postavljaju ova 4 pitanja

Zašto je on sposoban samo za jedan posao?

Stručnjaci smatraju da žena ima više korpus kalosuma, tkiva koje povezuje levu i desnu komoru, od muškarca. Zato žena može da obavlja više poslova istovremeno, a muškarac može da se usmeri samo na jednu aktivnost. Ako on gleda utakmicu, na primjer, nema svrhe govoriti mu da treba počistiti stan.

Zašto on često zaboravlja?

Žena ima 15% više sive mase od muškarca što doprinosi da bolje memoriše i analizira. Žena će se lako setiti nekog važnog datuma ili gdje se nalazi neki predmet. Kada je reč o važnim datumima, postoji praktično rešenje. Podsetite partnera da se približava godišnjica, rođendan i slično. Olakšaćete i njemu i sebi.

Zašto mu je bitan izgled?

Sigurno ste mnogo puta čuli da su muškarci vizulelna bića, a žene emotivna. Muškarca zavodi ono što vidi. Zašto je to tako? Stručnjaci kažu da je „seks procesor“ u muškom mozgu više od 2 puta veći od tog istog dijela u ženskom mozgu.

Zašto on ne voli duge razgovore?

Žena ima lepši stil izražavanja i bolji osećaj za izbor reči. Dok žena govori, rade obe hemisfere mozga, dok je kod muškarca angažovana samo leva strana. Ne očekujte da će on slušati i raspravljati o različitim sitnicama koje vas muče. Imajte na umu da on više voli da reši konkretan problem.

Izvor: Žena sam ja

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.