VREME JE DA NAUČITE! Da li i vi kondome koristite na pogrešan način?

DRŽITE KONDOM U DŽEPU

Ukoliko primetite da frajer vadi kondom iz svog novčanika koji mu stoji u zadnjem džepu, možda je bolje da izvadite onaj iz svog šteka. Toplota i savijanje mogu da oštete kondom. Uvek nosite svoje kondome i držite ih u džepiću svoje tašne ili nabavite kutijicu u kojoj ćete ih držati.

NE OSTAVLJATE DOVOLJNO PROSTORA NA VRHU

Ako na vrhu ne ostavite dovoljno prostora sa spermu, rizikujete da kondom procuri. Sve što muškarac treba da uradi kada stavi kondom je da stisne vrh vrhovima prstiju i uveri se da je ostavio prazan prostor.

KORISTITE POGREŠNU VELIČINU

Većina kondoma odgovara svim muškarcima, ali ima primera kada je penis mnogo manji ili veći od onoga što su predvideli proizvođači kondoma. Čak i ako priželjkujete da vas je priroda više obdarila, ne kupujte XL ukoliko vam je polni organ prosečne dužine. Da bi žena prepoznala da li muškarac koristi odgovarajuću veličinu, treba da obrati pažnju da li deluje da mu je kondom preuzak ili da li često spada.

STAVLJATE GA PREKASNO

Možda praktikujete da počnete seks bez kondoma, bar kada je predigra u pitanju, ali to zaista sabotira vaše pokušajte da se zaštitite od bolesti i trudnoće. Ako hoćete punu zaštitu nosite kondom od samog početka do kraja.

NE PROVERAVATE KADA MU ISTIČE ROK

Da, da, i ova gumena stvarčica ima rok trajanja. Kondomi sa lubrikantima ili efektima hlađenja i zagrevanja traju kraće nego drugi. Zato nikada ne nagađajte da je kondom ispravan, čak i ako vam se čini da ste ga kupili skoro.

Izvor: best

Pogledajte još