Preživela devojka iz BMW u jako lošem stanju, traži da vidi stradalu Anastasiju!

Poginuli Miloš Janković, Anastasija Beba Stajić, Nemanja Antić

BMW sa šestoro mladih uleteo je u Dunav u petak u 3.50 ujutru na Adi Huji. Iz potopljenog automobila osim vozača uspeo je da izađe sa suvozačkog mesta Luka Višnjić (20), sin Olje Bećković, koji se oporavlja, kao i Milica Jokić (18).

Prijatelji vozača nasrnuli na novinare
Vozača BMW-a Dušana Jovanovića (19), kako su nam rekli njegovi rođaci, u pritvoru još niko nije posetio. Ispred njegove zgrade na Vračaru sreli smo dva njegova prijatelja koji su umalo nasrnuli na nas. - Idite odavde! - viknuo je jedan od njih. - Ko ne doživi ovako nešto, ne zna kako je. Ovo što se dogodilo je strašno, razumite nas - rekli su nam drugari Anastasije Stajić (16) sa Konjarnika, u čiji stan su sve vreme pristizali njeni rođaci i prijatelji.

Miličin deda Milorad Jurišić zamišljeno je prelazio ulicu kada nas je primetio i upitao koga tražimo.

- To je moja unuka. Neće kod lekara, u jako je lošem stanju i sve vreme traži da ide kod Bebe, tako su zvali Anastasiju - priča Milorad.

Na zadnjem sedištu su se udavili Nemanja i Anastasija, dok je Miloš umro u gepeku.

-Kao da nam je malo jada i bede! Dete nije sposobno da priča, samo plače - dodao je Jurišić.

Milicin deda kaže da mu je unuka u depresiji.

- Moja milica se grčevito borila za život, ona je uspela da se spase, a njena drugarica Anastasija nije. I kako može sada da bude? U šoku je, nije dobro.

Majka nastradalog Nemanje Antića (18) nije mogla da govori. Pre nekoliko godina izgubila je muža, pa je živela sa Nemanjom i njegovim starijim bratom. - Ne znam kako će njegova majka da preživi sve ovo - pita se Nemanjina tetka koja nam je otvorila vrata njihovog stana.

Psihički se loše oseća i skuplja snage kako bi otišla do Anastasijinih roditelja da im izjavi saučešće - rekao je Milorad Jurišić.

Ona je odbila medicinsku pomoć i ne želi da priča ni sa kim.

- Milica je trenutno kod oca i ne želi da priča, dosta joj je njene tuge - rekao je njen deda.

Izvor: blic

Pogledajte još